49

Сменя ги като носни кърпички: Свърши ли приказката на Кали с готиния бизнесмен?

Какво се случва в личния живот на Кали и дали тя не преживява поредното си разочарование, въпреки че доскоро се хвалеше с младо гадже? Това се питат вече все по-често феновете на певицата, която, както е известно, имаше връзка с по-млад от нея пловдивски бизнесмен, собственик на верига аптеки.

Нещо повече! Кали искаше да роди и наследник на младока, нищо, че вече отдавна е многодетна майка. И това вероятно все още е едно от съкровените й желания, но това, което гласи последния й пост, накара феновете й да се стреснат сериозно.

Той гласи: "Желая ти да намериш това, което в мен така и не видя". Само че в случая изпълнителката не е нито разочарована, нито разделена с приятеля си, а промотира новата си песен.

Мнозина побързаха да напомнят, че Кали досега не е показвала любимия си на някое светско събитие, но и тук удрят греда, защото наскоро тя е била под ръка с него на рожден ден на своя колежка, с което й даде да се разбере, че вече не го крие, макар преди време да сподели за него: "Той не иска да бъде под прожекторите и аз добре разбирам това. Съобразявам се с желанието му, защото за мен е важно да сме заедно и да ни е хубаво, когато сме заедно. А дали хората щели да видят, или не, много важно! Дори е по-добре да не виждат нищо, патила съм си достатъчно през годините", пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Търси

Търси

18.10.2023 | 17:47

Най големия и хубав Х...У...Й ДА СИ ГО ЗАВИРА ПО ДУПКИТЕ,

Отговори
4 0
Лаврентий

Лаврентий

18.10.2023 | 13:11

Сволочь

Отговори
5 0
Zambol

Zambol

18.10.2023 | 11:17

Това е една чалгарка и нищо повече .

Отговори
9 0
Анти чалгар

Анти чалгар

18.10.2023 | 11:16

А престанете с тези бе вече е противно.

Отговори
11 0
Тая

Тая

18.10.2023 | 10:33

не се спря да сменя мъжете. Ако още можеше да ражда, щеше да има поне още 5 деца от различни мъже. Отпадък.

Отговори
11 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?