71

Смело сърце: Деси Цонева на нож с бившия си Янчо Таков, подготвя своя Кухня на ада СНИМКА

Деси Цонева е щастлива с втория си съпруг Явор Стефанов, който е бизнесмен. Синът й от първия брак с Янчо Таков-младши, е 7-и клас и учи в Италианския лицей в „Горна баня“. С баща му Деси е в лоши отношения. Гледа детето сама и той няма никакъв ангажимент към него.

Не поддържали никаква комуникация. Нито издръжки плащал, нито се грижил за него, а отгоре на това не ги пускал да пътуват в чужбина. Детето също страдало от тази ситуация, но дори опитите му да проведе разговор с баща си, не дали успешен резултат.

Дъщерята на покойния журналист от БНТ Митко Цонев, твърдо е решила да продължи по стъпките на баща си. В момента тя е сред колоритните участници във ВИП отбора на Хелс Китчън. 

 

 „Докато съм във формата, не мога да участвам на други места. Още преди да вляза в него обаче, бях започнала разговори за една друга по-малка частна телевизия за собствено предаване. Нещата бяха напреднали, но временно ги стопирахме. Повече нищо не мога да кажа, освен че авторското ми предаване ще е кулинарно“, разказва Деси пред Галерия, която в „Кухнята на ада“ се чувства в свои води, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
БАЦЕ

БАЦЕ

01.04.2023 | 16:43

ДААА ТЯ ЗАТВА СИ ЛЯГА С ПРАДЯДО СИ ЩОТО НИКОЙ МЛАД НЕ СИ ПРАВИ ТРУДА ДА СЕ ЗАНИМАВА С НЕЯ....ЩОТО Е КИТКА НА РЕВЕР ЗАКАЧЕНА....ШО.В.РАН.ТИЯ.... ТОЯ ЯНЧО МЛАДШИ НАПРАВО ЕДИН БАНКЕТ ДА ДАДЕ И БИВШАТА ЖЕНА НА ПРАДЯДОТО ДЕТО Я ЛИГАВИ ...СЪЩО ДА ПОКАНЯТ ПОВЕЧКО ХОРА ДА СТАНЕ ХУБАВ КУПОН.... НАГЛА - ПРОСТА - ДОСАДНА- И МНОГО НАГАЖДАЧИ ДЕТО ЗАРАДИ БАЩА ХИ ЗАРАДИ БАБА ХИ - ЗАРАДИ ДЕДО ХИ...ВСИЧКИ Я ЛАНСИРАТ НО ПРАЗНОТО НЯМА ЗАПЪЛВАНЕ....САМО БОЙКО БОРИСОВ ЗНАЕ НА ПРОС ЧИЛЕК КАКВО СЕ НАБИВА....

Отговори
2 0
Иван

Иван

01.04.2023 | 12:16

Аз ще съм третия по ред съпруг.Тази куч.а е ненаситна и прост. .След мен ще има пети,десети и т.на.

Отговори
3 1
Цонев

Цонев

01.04.2023 | 12:06

Тази мър.а е срам за фамилията. Тази за нищо не става. Благодарение на фамилията я канят за да вземе участие. Прос.о същество.

Отговори
2 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?