Следвайте ни

Смазващ удар по Азис в "Капките"! Фънки отърва кожата

viber icon

Истината за отношенията между Фънки и Азис в шоуто "Като две капки вода" излезе наяве. Музикантът Етиен Леви, който е ментор в предаването, разкри в интервю за "България днес" каква е причината за видния конфликт между двамата.

- Г-н Леви, шоуто "Като две капки вода" се радва на невероятен интерес. Има ли режисьорски похвати, за да се случва това?

- Не и никога не е имало. В предаването се чувствам като риба във вода, любимо ми е. Аз съм бил вокален педагог и в "Мюзик айдъл", на първия "X Factor", но след голямата ми любов група "Трик" следващата са "Капките". Сезонът е силен, защото изпълнителите са много добри, да не забравяме, че имаме трима победители от това предаване в друг формат - Рафи Бохосян, Михаела Маринова и Фики Стораро. Всички са силни. Но е доста трудно за тях, защото всеки влиза в друг несвойствен диапазон, да не говорим, че трябва и външно да го имитираш. Дори в световен мащаб вокалната педагогика отрича имитацията, но това шоу е единственото в света, което изисква точно това. И аз, и колегите Георги Низамов и Алекс Енева правим всичко възможно всички да се чувстват суперзвезди. Иначе отношенията вътре са приятелски - закачат се, помагат си - Азис помага на Къци как да направи вибрато, Фики помага за тембъра на Михаела, която го имитира. Възхищавам им се. Явно пандемията и липсата на участия играе роля на сплотяване на гилдията.

- Фънки ли е трън в очите на хората, видяхме конфликта им с Азис?

Не, Фънки има изключително чувство за хумор, но е много критичен и когато не му хареса нещо, веднага си го казва. Няма нагласено. Изказването на Фънки беше леко негативно, що се касае за образа и песента, която изпълнява Рафи, но в случая Азис се обиди, защото много добре беше имитиран, и то на песен, която има милиони гледания. Но няма скандал между двамата. Това не попречи обаче Фънки да оцени блестящата имитация на Азис на Наско Георгиев от "Импулс".

Искам да кажа и друго - преди 8 години и аз се пробвах в "Музикална академия" и тогава Фънки, били сме състуденти с него, на сцената също, той не ми прости, когато не ми се получи изпълнението. Каза ми: "Мен, това не е твоята песен, мен", а пък ме похвали за ария от два нюанса в една и съща песен, пак в това шоу. "Мен, ти ми счупи главата", така ми каза. Така че Фънки има силата да бъде крайно негативен и крайно позитивен, когато си направил добро.

Коментари (5)

СВетла

СВетла

28.04.2021 | 12:01

Стига сте лансирали Фики,дайте му колата и да се свърши с тази пародия Фънки ,не се трае,другите са същите предубедени,като се появи Фики,всички се по ДДС мокрят.Стораро баща яко пла ща Има по добри от от от него.Срамота.

Отговори
17 16
Завистта край няма

Завистта край няма

28.04.2021 | 21:35

Ами по добър е от другите,а може би ти грачиш много добре.Пробвай се в журито,явно си много добра специалистка

Отговори
7 9
Направо

Направо

28.04.2021 | 22:58

Счупи т ъ п о м е р а с този коментар!!!

Отговори
4 2
Отвратен

Отвратен

27.04.2021 | 23:17

Фънки е рядко противен!

Отговори
30 7
Българин

Българин

27.04.2021 | 20:07

Тази свиня е отврат. Все още ли я гледа някой?

Отговори
29 10

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?