Следвайте ни

Смъртоносна отрова: Вижте болните ревнивци на зодиака

viber icon

Понякога дори най-лоялните души се сблъскват с отровата на изневярата. Вижте кои са най-ревнивите зодии: 

Рак
За тях е много трудно да преживяват всяко подозрение за изневяра на любимите си, дори да е неоснователно. 

Дивата им фантазия се включва с пълна сила и веднага пресъздава сюжет в главата им. Пристъпите на ревност могат да дойдат и от един поглед. 

Най-опасното при притежателите на тази зодия е добре развитото им шесто чувство, което рядко ги лъже, затова много често когато ревнуват имат основателна причина за това. 

Скорпион
Това са най-ревнивите хора на света. Астролозите твърдят, че болната ревност на скорпионите идва от собствените им предателства. Според тях, ако те правят дадено нещо, защото да не го направят и половинките им. Именно това често ги вбесява и е причина за провалените им бракове.

Тяхната любов към половинката е толкова изразена, че не са способни да се борят с нея. А ако наистина ги предадете, отмъщението ще бъде сурово и няма да се забави.

Козирог
Козирозите, както психолозите, са в състояние да разпознаят измяната по жестовете и изражението на лицето. Всичко това е възможно благодарение на естественото им наблюдение, което им позволява да идентифицират изневярата на половинката си, така че няма смисъл да се опитвате да ги лъжете.

Освен това най-малкото подозрение на Козирога може да бъде предизвикано от обикновено телефонно обаждане, промяна на прическата или обикновен разговор с приятел на по чаша кафе.

И изненадващо, интуицията им рядко ги заблуждава.

Ето защо, ако възнамерявате да сключите брак с този зодиакален знак, не трябва да изпитвате тяхното търпение и да се отдавате дори на лек флирт с непознат. Така можете да живеете в любов и хармония до старостта си, пише jenata.blitz.bg.

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?