Следвайте ни

Смъртен страх изправи косите на Люси Иларионов, изтърва контрола над...

viber icon

 

Смъртен страх скова режисьора Люси Иларионов и половинката му Ани Хоанг на столичен булевард. Режисьорът изгубил контрол над колата си и се наложило да паркира неправилно на велоалея.

"Денят, 5 март, в който е заснето съответното нарушение, се движих по булеварда малко преди 17 часа с Ани Хоанг. Бъразхме за снимки и карах в най-лявата лента. Когато ми се наложи да се престроя в дясно, тъй като трябваше да завием, изгубих контрол над автомобила. Воланът се въртеше, но не управляваше посоката на колата", разказа Люси.


"Ситуацията ме уплаши предвид трафика в този час. Посоката за движение беше натам, накъдето са завъртени гумите за последно. Започнаха да ни свирят от всички страни. Нямаше как да натисна рязко спирачка, единственото, което ми хрумна, беше да дам още малко газ, да се кача на бордюра и да спра там", обясни Люси. Той звъннал веднага на майстора си да дойде заедно с пътна помощ. Оказало се, че проблемът е счупен кормилен болт на рейката. 


Люси и Ани прекарали 20 минути в чакане, през което време отнесли всякакви обиди. "Никой не ме попита защо съм спрял толкова нелогично. Никой не предложи помощ", оплаква се Иларионов пред "Телеграф".

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?