49

Смъртен грях в "Черешката": Биляна Гавазова обиди люто свекърва си

Една от най-известните журналистки в роден ефир безспорно е Биляна Гавазова. Нейното участие в „Черешката на тортата“ я показа в съвсем нова светлина - така както зрителите не са я виждали досега.

Те с интерес проследиха нейното представяне като домакиня и въпреки че в общи линии се справи с вечерята, имаше доста забележки по отношение на приготвянето на храната. Лек гаф Биляна допусна и с това, че нарече свекърва си „леко пълна“, което за една дама си е смъртна обида.

"За един обикновен крем искаше помощ от свекърва си…. . Да не говорим ,че не различава чесън от лук и сме дотук….! Такъв човек в НИКАКЪВ случай не заслужава 40 точки", "Да е жива и здрава свекървата" - пишат фенове на предаването. 

Въпреки леките забележки от страна на гостите Гавазова, получи максимален брой точки за представянето си в кухнята и като домакиня, пише vihrogon.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Шеф

Шеф

24.01.2023 | 19:47

Не като готвач, а като жена би трябвало да различава лук от чесън.Какъв участник в кулинарно предаване е тази. За "Комиците " става. Защо се излагат тези жени като не стават за нищо.

Отговори
11 1
тая Гавазова да не си плаща, за да я дъвчете,

тая Гавазова да не си плаща, за да я дъвчете,

24.01.2023 | 14:04

защото участието на нея в Черешката отдавна мина?

Отговори
8 4

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?