2374

Слух или истина: Шеф Манчев и половинката му в труден период

Освен на кулинарната сцена шеф Манчев в последните години има много бурен личен живот. След като се разведе с майката на двете си големи деца, Манчев започна връзка с по-млада от него девойка Цветомила. Заедно им се роди син, а вместо да задълбочат отношенията си, те се разделиха. 

Скоро след това известният готвач откри любовта в лицето Ива Бека, за която се спомена че е майка на гаджето на сина на Манчев.

Освен това Ива се занимава с реклами и беше управител на голяма рекламна агенция с гръцко участие, но пък наскоро се заговори, че се е разделила със сътрудника си и е напуснала бизнеса и то тежко, той я обвинява в злоупотреба със средства и реклама на нейни близки, включително и половинката и кулинар, на когото е рекламирала заведение със средства от фирмата/

Тези обвинения се разясняват и не са официално потвърдени, но гръцкия бизнес сътрудник на Ива Бека спори, че реклами, направени от Ива, не са били осчетоводени изобщо и така той й предявява иск за материални загуби, пише kliuki.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Състрадателен

Състрадателен

15.08.2022 | 18:28

Я шъ дебна половинката му за да и облекча страданията Убава е Дъ знайте Ама със страдания между краката във горния край на чатала у вълната

Отговори
2 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?