Следвайте ни

Слух или истина? Близнаците на Ева Веселинова заченати...

viber icon

Ева Веселинова вече е в последните дни на бременноста си, а в светските среди се носи слух, че близнаците, които очаква, са заченати ин витро. Повод за слуховете даде информацията, че бебетата са разнояйчни – момиченце и момченце, а това се случва основно при деца, които не са заченати по естествен път, а са плод на изкуствено оплождане.

Самата Ева предлага на час по лъжичка от информацията за своята бременност, така че да поддържа жив интереса към нея. Отначало тя съобщи, че очаква близнаци, след това – че са момиченце и момченце, а преди дни – че раждането ще е този месец, че бебетата са едрички, особено за близнаци, и че много ритат майка си, тъй като вече им е тясно в нейния корем.

„Вълнуващо е, но и доста болезнено. Сънят вечер често е невъзможен.
Момченцето вече не си знае силата, момиченцето е малко по-внимателно и доста по-деликатно. Но когато двамата тръгнат да се въртят в различни посоки, почти ме разкъсват на две. Подготвителните контракции и силните болки в гърба са все по-чести. Вече всичко те боли”, оплака се бъдещата майка.

Според слуховете, забременяването й не е станало лесно, затова се е наложила намесата на специалист по асистирана репродукция. Малко преди да разкрие, че е ще става майка, Ева сподели, че с мъжа до нея са заедно от две години. Изглежда, опитите им да се сдобият с наследници са започнали почти веднага след началото на връзката им. С времето е станало ясно, че забременяване по естествен път е трудно и, вместо да губи време в напразни опити, двойката е прибягнала към ин витро.

Пуснати бяха слухове, че таткото, когото Ева упорито крие, е възрастен разведен грък, който има деца и дори внуци. Бъдещата майка пък твърди, че е млад българин. Който и да е той, бившата „господарка на ефира” ясно дава да се разбере, че мъжът й не гледа на нея като на обикновена любовница, а двамата живеят заедно и той се радва на бебетата точно толкова, колкото и самата тя. Децата, според бременната 36-годишна жена, вече познават гласа на татко си. „Най-много обичат гласа на тати. Когато го чуят, веднага започват да подскачат и почукват”, твърди тя, цитирана от Уикенд.

За разлика от повечето родни звезди, които предпочитат планираното раждане с операция, Ева е решила да ражда по естествен път, независимо че при майките на близнаци това е двойно по-трудно отколкото при тези, които дават живот само на едно бебе. Първоначалната й идея била да роди с операция, като планира с астролог датата за появата на децата. После обаче решила да последва съветите на видни езотерици, според които естественото раждане е най-добрият вариант, тъй като операцията носи травма на детето и променя съдбата му.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Zuek ot Sliven

Zuek ot Sliven

16.04.2021 | 17:22

Abe znae se che se prodavashe I dereshe koji.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?