2374
Следвайте ни

Случва ли се нещо? Натали Трифонова разкри има ли връзка с колега

viber icon

Синоптичката Натали Трифонова бе забъркана в пикантна интрига със своя колега от Би Ти Ви Денислав Борисов в ранния сутрешен ефир на телевизията. Миналия петък дългокраката блондинка и водещия на сутрешните новини по Би Ти Ви бяха изловени да пристигат заедно на работа в сградата на телевизията с джипа на Натали от спортния журналист Петър Бакърджиев, който обяви на всеослушание съмненията си, че нещо се случва между тях.

„Когато рано сутринта към 5,30 часа идвах с колата на работа, забелязах джипа на Натали пред мен. Вратата на джипа се отвори и аз видях един мъжки крак. Викам си: „Опааа“, после мъжко рамо – „Опааа“ и накрая от джипа излезе Денислав Борисов“, метна бомбата рано сутринта в телевизионния ефир Петър Бакърджиев.

Думите му предизвикаха бурен смях у водещите Биляна Гавазова и Златимир Йочев, но пък видимо смутиха Натали, която нервно започна да си оправя косите с две ръце. През това време Петър Бакърджиев, въодушевен от постигнатия ефект, продължи: „Какво ли са правили, къде са били - не знам, но влязоха заедно в студиото. Може да са гледали заедно тенис победата на Гришо“.

Другият замесен в интригата – Денислав Борисов, пръв се окопити от удара под кръста от Петър Бакърджиев. Водещият от Би Ти Ви побърза да защити честта на синоптичката: „Нека не става интрига. Компанията която ни обслужва, таксиметровата, тотално се изложи. 20 минути съм чакал на дъжда на улицата да дойде таксито. Разбира се, Натали като истински приятел в нужда спаси положението. Отзова се веднага, дойде, взе ме и ме докара на работа“, обясни ситуацията Денислав.

Засегната от разказаната в ефир от Петър Бакърджиев история, Натали Трифонова му потърси обяснение малко по-късно.

„Ти си голям интригант! Постоянно искаш нещо пред зрителите да ме изложиш. Ти не може наши истории да ги плямпаш така в ефира“, скара се блондинката на спортният журналист уж на майтап.

Едва в този момент Натали получи подкрепа от Златимир Йочев, който се сети, че можел да разкаже история за едни цветя и да направи интрига на Петър Бакърджиев. Биляна Гавазова също смъмри колегата си от спортния отдел за „голямата му уста“.

36-годишният Денислав Борисов има репутацията на един от най-красивите мъже в нюзрума на Би Ти Ви. Роденият в Разлог журналист поддържа перфектно мускулесто тяло, което постига с ежедневни двучасови тренировки във фитнес залата. В нюзрума на телевизията обаче отдавна се говори, че хубавия Денислав няма особен афинитет към колежките си. Някои дори го подозираха в близост с началника му Антон Хекимян.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Слави

Слави

24.10.2021 | 18:46

Вари я, печи я - к у р ва та си остава к ур ва , бок Лука си остава БОК лук ако ше и да е в най -големия лукс. Нещастна и сама цял живот и то за една джипка

Отговори
5 1
Натали Трифонова

Натали Трифонова

24.10.2021 | 16:17

Сега ще наредя на Бойко да изгони Бакърджиев от работа! Ще бъде уволнен на секундата!!!

Отговори
0 3
сър Стенли Ройс

сър Стенли Ройс

24.10.2021 | 15:05

Да, рязала сух шпек в кухнята и като го видяла, просто не издържала на рязания и целия вътре, вътре, сух!

Отговори
0 0
Продажници

Продажници

24.10.2021 | 15:04

Натали се смути защото знае с чий пари е купен джипа и човека ще се ядоса, че к у р в АТА не само вози ами се е б е с тоя дет го вози затова сега г е й ще го изкарате

Отговори
6 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?