1553

Случи се! Юксел Кадриев вдига сватба

Случи се и на него! Юксел Кадриев се готви за сватба. Той е развълнуван и щастлив, но също и толкова много е свито сърцето му. Защото е страшно ревнив баща. Стана така, че поискаха ръката на единствената му и любима щерка Габриела.

Красивата девойка, която е студентка в Нов български университет, за пръв път признава публично, че се носи на крилете на любовта и се кълне във вечна вярност на своя избраник. Габи има сериозен приятел на нейната възраст, с когото са неразделни. 

 

Дъщерята на Юксел - Габриела Кадриева  Снимка: Facebook

 

Кандидат-зетят бил одобрен лично от ревнивия и строг баща Юксел, който държал да се увери в сериозните му намерения към неговата наследничка. Кадриев гласувал доверие на момчето и пускал щерка си да пътува на романтични пътешествия в страната, но засега тя все още съжителствала с баща си, а не с гаджето си. 

Габриела завърши училище през 2020 г. и веднага записа да учи висше в НБУ. Докато бе тийнейджърка, баща й имаше проблеми с опърничавия й нрав и не криеше, че щерка му минавала през тежък пубертет. Докато бе в гимназията, Габи залитна по фолкаджийския имидж, сложи си филъри в устните, направи си татуировки, публикуваше провокативни снимки. 

Откакто е студентка обаче била изключително отговорна и отдадена на образованието си и на момчето до себе си. Проблемите в тийнейджьрските и години и бунтовете, които правила, дошли най-вече заради тежкия развод между родителите й. Новинарят и бившата му съпруга оперната певица Бонка, бяха в изключително лоши отношения и се съдиха за правата над Габриела. В крайна сметка съдът отреди тя да остане при татко си. По-късно майка й замина в Босна и Херцеговина, където се омъжи повторно за настоящия си съпруг Янош Пасло. 

Покрай абитуриентския бал на Габи, Бонка и Юксел успяха да стопят ледовете и да заровят томахавките. 50-годишният Юксел, за разлика от бившата си, е потаен в личния си живот и не издава дали има жена до себе си. Известно е, че той споделя един покрив с майка си и дъщеря си, а там гостувал и кандидат-зетят, пише hotarena.net. 

  
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Ауууу нима

Ауууу нима

12.05.2023 | 16:10

Нас кво ни грее това тоя " българин" ще почерпили с нещо .

Отговори
8 6
Чекист

Чекист

12.05.2023 | 12:34

Нявга този използвач ходел на палатка с покойния вече М. Цв. Кой е бил активният - за това историята мълчи... ;)

Отговори
9 15
Юки дупето

Юки дупето

12.05.2023 | 09:01

Да с моята жена Юксел се обичаме.Ще вдигнем сватба и всяка вечер ще се любим отзад

Отговори
7 24
И нас

И нас

12.05.2023 | 08:11

Какво ни интересува ,че този ще жени щерка си . Каква музика ще слушат турска от Анадола . То няма каква друга по името си личи от коя етност е този.

Отговори
10 26
Надя Драганчева,Тутракан7600

Надя Драганчева,Тутракан7600

12.05.2023 | 04:50

Надя Николова ДРАГАНЧЕВА се казвам ( С Л О Н А) и живея в гр.Тутракан на ул.Панайот Хитов 5 ,до старият пазар ,неизмазаната къща.Аз съм на 72 години и съм много красива,умна,имам много пари,имоти,коли,земеделски земи,злато в банки.Аз си търся мъж до 60 годишен,но да е полицай,да е плешив и инспектор поне. Аз искам да се омъжа пак.Аз ям много бял боб и си пърдя на воля.Аз изпускам много газове и килотите ми са винаги изцапани с цвят на кафяво-червено-жълто.Старост,не младост.Нося и памперси,защото много чвсто се посирам по мене си.Аз съм перврзна и извратена,особено когато се напкя с ракия.

Отговори
9 44

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”