3906

Случи се най-лошото! Неочакван обрат между Криско и Цвети, двамата се...

Случи се най-лошото! Неочакван обрат между Криско и Цвети...

 

Двамата вече се разделяха веднъж, затова и феновете им винаги имат едно на ум, когато става дума за връзката им. Въпреки че направиха редица компромиси в името на това да останат заедно, някои от различията им явно са се оказали непреодолими.

 
 

Любовта е в миналото

 

В това поне са сигурни немалка част от последователите им в социалните мрежи, където от известно време се случва нещо, което няма как да им убегне от погледа.

Цвети е изтрила общите си снимки с Криско и все още не дава никакво обяснение - нито в пост, нито на стори, какво точно се случва между тях. А ако се е опитала да скрие новината, не й се е получило много добре.

Последният път, когато двойката обяви раздяла, Криско направи какво ли не, за да си върне Цвети, поднасяйки й куп подаръци и извинения. И тя склони. Сега обаче, очевидно това вече не помага, а причините за реакцията й изглеждат по-сериозни.

Колко ще продължи този път раздялата между Криско и Цвети и дали ще е окончателна, само времето ще покаже. И профилите на двата в социалните мрежи, разбира се, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
бай Мильо от Пловдивската главна

бай Мильо от Пловдивската главна

26.10.2023 | 19:07

Криско изглежда като хлапе, пред бившата стюардеса. Тя е тип жена „мръсница“ и има нужда от мъж тип „мачо иберико“, както казват испанците.

Отговори
8 1
Пловдив

Пловдив

26.10.2023 | 18:06

Наркозависими

Отговори
10 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?