Следвайте ни

Сложиха виагра в десерта на Къци, той пощръкля СНИМКА

viber icon

Къци Вапцаров е участник в първата седмица на новия сезон на "Черешката на тортата". Той обещава доста интересни моменти от своята вечер и е убеден, че хората пред малкия екран ще се забавляват от сърце с чувството му за хумор.

Първата вечер участници бяха посрещнати в дома на Гери Турийска и всички все още се опознаваха, затова разговорите вървяха леко резервирано. Една неволна закачка на Гери към Къци направи на всички впечатление, а Къци видимо се притесни и поиска обяснение.

Водещият, който цели 12 години изповядваше веганството и отскоро пак се върна към месото, получи най-големия десерт. Това накара останалите да попитат Гери защо е избрала най-голямата порция да даде на Вапцаров.

"Всички са еднакви. Само в на Къци има виагра", изсмя се Гери и останалите й гости, само Къци остана възмутен от чутото и попита как така е преценила, че точно той има нужда от такива стимуланти.

Той така и не получи отговор, а останалите направиха всичко възможно да разсеят напрежението и да сменят темата. Едва ли Къци ще преглътне толкова лесно тези думи и със сигурност докрая на седмицата, в която ще гостуват петимата участници в "Черешката', той ще повдигне темата и ще се опита да научи повече за "смешката" на домакинята.

В новия сезон на "Черешката на тортата" Къци участва с Гери Турийска, Михаела Тодорова, Сократ Сократов и Мегз.

Източник show.blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?