46

Сложи край и не погледна назад! Ирина Тенчева разби мрежата с тази СНИМКА

Постижението е страхотно, но навява на неприятни изводи

Половинката на продуцента Иван Христов (която май вече е по-популярна от него) направи изненадващо признание пред почитателите си в социалните мрежи. Последвалите реакции са буквално лавинообразни! Ирина Тенчева отсече, че празнува два месеца без алкохол и се чувства щастлива от това.

Близо 60 дни тя е карала само на безалкохолно и смята да продължи така. 

"Край! Приключих с алкохола ! Опознах себе си, намерих се и осъзнах, че това, което съм смятала за бохемски и културен признак, е било просто навик. Но този навик те прави зависим, а някои хора не могат да се отърват от "прегръдката" му цял живот", написа Ирина.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Irina Tencheva (@irina_tencheva)

Тя заяви, че евентуално може да си позволи да преглътне няколко капки вино или половин коктейл по различни поводи, но ще гледа да не са повече от два или три пъти в годината. А помним, че доскоро дори когато готвеше нещо, Тенчева си сипваше чаша винo, пише razkritia.com.

Потребители в нета останаха изумени, защото, за да обяви нещо подобно, значи най-вероятнo е имала или е била напът да придобие зависимост към чашката. Човек, който не пие или пие от дъжд на вятър, надали би отделил време за подобен пост...

 "Иван Христов навремето е пиел много и си го казваше, тогава беше още с Вихра Петрова. Значи и с Ирина са прекалявали, но вече по домашно и с по-малки ексцесии", разсъждават в мрежата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
абе,

абе,

03.02.2023 | 13:48

Тази неприятна семпла женица всяка година спира алкохола защото прави диета наречена Житен режим.Като му изтече срока пак се налива с алкохоли и само прави скомина на Иванушка глупака.

Отговори
2 0
Западняк

Западняк

03.02.2023 | 03:30

Марица, как ще живеем сега с разбита мрежа? Долен селски таблоид!

Отговори
2 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?