Следвайте ни

Сложен ден за Скорпиона и романтични срещи за Телеца

viber icon

ОВЕН

Не лош ден, но все пак бъдете внимателни. Не бързайте с взимането на решения, както и импулсивни действия за всичко, което ви е хрумнало. За да се ориентирате в ситуацията ще ви помогнат съветите на хора, които имат богат опит. Потърсете ги без притеснения.

ТЕЛЕЦ

Не се нервирайте излишно и се постарайте да се придържате към съставените планове. Имате възможност да са се справите отлично, и то на места, където не сте предполагали. Вечерта е време за романтична среща. Общуването с любим човек ще ви вдъхнови и с удоволствие ще подготвите нови планове.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете внимателни и се вслушвайте в интуицията си. Възможно е да се появят отлични идеи. Бързо ще се ориентирате, над какво трябва да се съсредоточите и какво може да отложите. Ще имате възможност и да се посъветвате. Вечерта е отлично време за приятни срещи.

РАК

Денят започва чудесно. Само за няколко часа ще постигнете успехи в много направления. Стари познати с удоволствие ще ви помагат. Втората половина на деня е повече подходяща за почивка, отколкото за някаква дейност. Направете кратка пауза – веднага ще се почувствате по-бодри и енергични.

ЛЪВ

Днес сте прекалено впечатлителни, често ще нервничите и ще се вълнувате излишно. Постарайте се да овладеете емоциите си. След като си върнете самообладанието, нещата значително ще се подобрят. Ще намерите отговорите на много въпроси, над които сте се мъчили в последно време.

ДЕВА

Началото на деня е напрегнато – може да направите грешки. После ще имате възможност да ги поправите, затова запазете спокойствие, не говорете много и не се горещете. До вас има хора, които ще ви дадат отлични съвети. Ще се справите с доста задачи, с които преди са ви затруднявали.

ВЕЗНИ

Благоприятен и интересен ден. Особено ползотворна ще е първата половина на деня. Звездите ще ви подкрепят и няма да има прегради, които да не може да преодолеете. Едва ли ще успеете да избегнете споровете. Но вие сте конструктивни и ще намерите решения, които да устройват всички.

СКОРПИОН

Денят е сложен и уморителен. Работата се оказва повече, отколкото сте очаквали. Плановете ви ще се променят в движение, а това често ще ви дразни. С околните сте търпеливи и дружелюбни. Това ви позволява да избегнете конфликти и напрегнати моменти. 

СТРЕЛЕЦ 

Струва си да сте внимателни с парите сутринта. Склонни сте към лекомислие и може да похарчите значителна сума. Не бързайте с покупките, особено ако става дума за неща, които не са ви необходими. Днес често ще ви се налага да реагирате спешно, но това няма да ви дразни.

КОЗИРОГ

Днес приеснянията и емоционалното напрежение ще ви пречат да мислите. По-добре е да заложите на дейности, които познавате добре и можете да разчитате на опита си. Втората половина на деня ще дойде с добри новини. Време е за общуване с хора, на които искате да направите добро впечатление.

ВОДОЛЕЙ 

Какъв ще бъде денят ви, зависи много от това, дали ще успеете да запазите самообладанието си. Обмислените решения ще бъдат правилни, но тези, взети в движение, няма да са толкова успешни. Следобед е време за изглаждане на стари конфликти – днес се разбирате добре с околните.

РИБИ

От сутринта се налага да мислите за много неща едновременно. Често ще сте несигурни и ще изпитвате страх да не сбъркате. Подредете задачите по преоритет и тогава действайте. Ако е необходимо – потърсете помощ. Следобед е време за отдих и приятни занимания. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?