Следвайте ни

Сложен ден за няколко зодии, но звездите са на страната на Близнаците

viber icon

ОВЕН

Денят е подходящ за рутинна работа. Добре ще се справяте и нищо няма да е в състояние да ви подразни или отклони. Непланирани визити, както срещи, които не сте очаквали ще объркат деня ви. Всичко това ще бъде във ваша полза. Ще се видите с хора, играли важна роля в живота ви. Имате шанс да възстановите стари отношения. 

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни. Възможно е лошо стечение на обстоятелствата, което ще доведе до забавяне в постигане на поставените цели. Струва си да сте настойчиви. Може да преодолеете препятствията, ако сте находчиви и изобретателни. Изненадващо пътуване ще  промени плановете ви за вечерта.

БЛИЗНАЦИ

Няма за какво да се безпокоите – звездите са на ваша страна. Успешно ще завършите много сложен проект. Някои Близнаци ще направят изгодни сделки, които значително ще увеличат доходите им. След обед е време за взимане на важни решения. Интуицията ще ви помогне много да намерите верния път.

РАК

Настойчиви сте, не жалите силите си, за да постигнете отдавна поставени цели. Упоритостта, с която преодолявате препятствията, ще бъде щедро възнаградена. Не е изключено да получите подкрепа от доста влиятелни хора. Благодарение на тях доста по-бързо ще постигнете успехи.

ЛЪВ

От сутринта може да започнете със сложните дела – няма съмнение, че вие ще се справите отлично. Доста хора ще ви помагат. Може спокойно да завършите неща, започнати по-рано, както и да се ориентирате в много оплетени ситуации. Очаквайте парични приходи.

ДЕВА

Началото на деня ще е сложно и лесно може да загубите душевното си равновесие. Много ще зависи от обкръжението ви. Ако до вас има хора, с които да споделите своите преживявания, да поговорите с тях, какво ви тревожи денят ви ще мине по-леко. Вечерта се отдайте на почивка.

ВЕЗНИ

Ако правилно разпределите приоритетите си и не се разсевате от дребните препятствия, денят ще е успешен. Познатите често ще ви помагат. Използвайте всяка възможност, за да им благодарите. Привечер е време за романтични срещи, настроението ви ще се подобри, а общуването с любимия човек ще ви вдъхнови.

СКОРПИОН

Очаквайте дребни неприятности и малки, но досадни загуби. Не е голям проблем, но настроението ви ще се развали. Скоро ще намерите повод за радост и ще откриете нови възможности. Постарайте се да не се претоварвате. Така планирайте деня си, че да остане време за почивка и приятни занимания.

СТРЕЛЕЦ 

Днес преобладава позитивното. Ще имате успех в делата, които изискват изобретателност и находчивост. На много от нещата гледате не така, както останалите и затова забелязвате факти, оставащи скрити за околните. Вечерта обещава успешни сделки и доста изгодни покупки.

КОЗИРОГ

Сутринта сте емоционално нестабилни, трудно се овладявате. Но се стараете да не давате воля на чувствата си и се удържате от резки изказвания. Втората половина на деня ще е по-спокойна и успешна. Може да свършите доста неща. Очаквайте приятна новина, свързана със семейството.

ВОДОЛЕЙ 

Не всичко ще става лесно днес, но вие не бива да се отказвате, каквито и да са обстоятелствата. Вероятни са промени към по-добро в отношенията ви с най-близките ви хора. Възможно е начало и на романтични отношения, които ще се развият стремително и съвсем скоро може да играят важна роля в живота ви.

РИБИ

Напрегнат, но интересен ден. Повече от обичайното ще спорите с околните и ще убеждавате скептиците. Не са изключени разногласия и с близките ви – става дума за пари или общо имущество. Все пак до вечерта ще намерите решение, което да устройва всички. Денят е благоприятен и творчески занимания. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?