71

Слиза от престола ли? Кралица Елизабет ще ви смае в това ВИДЕО

От известно време насам се спекулира със здравословното състояние на Елизабет Втора и все по-често се спряга името на сина ѝ принц Чарлс за поемане на кралските задължения. Британската кралица обаче все още не е готова да се даде, стана ясно от изненадващото ѝ посещение на метростанция "Падингтън" в Лондон, за да открие нова линия на нейно име по повод на 70-тата й годишнина като монарх.

Елизабет Втора, облечена в слънчогледово жълто и пристъпвайки внимателно, подпирайки се с бастун, откри паметна плоча, на която пише, че официално се открива линията "Елизабет" в нейна чест, пише dariknews.bg. Кралицата бе придружена от принц Едуард. Тя прекара на метростанцията "Падингтън" около 10 минути в компанията на премиера Борис Джонсън, кмета на Лондон Садик Хан и началника на транспорта в столицата Анди Байфорд. Влаковете по линията "Елизабет" официално ще тръгнат на 24 май след дълго забавяне на проекта.


Посещението на 96-годишния монарх бе изненадващо и първото от дълго време насам извън пределите на двореца Уиндзър. Малко повече от две седмици остават до празничния уикенд в началота на юни за отбелязване на платинения юбилей на Елизабет Втора на трона.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?