71

Слиза от екран? Любима водеща от bTV поема по нов път, случили й се чудеса... СНИМКА

Решила, че трябва да поеме по нов път и в живота й започнали да се случват много чудеса

 

Култова водеща от bTV поема по нов път и май е готова са се сбогува с телевизията и предаването, което в годините си извоюва голям дял от аудиторията и успяваше да стигне до най-съкровените тайни на звездите. 

Меги Димчева от "Търси се" съобщи за голяма промяна в професионален план. Тя ще реализира пред публика своя авторски спектакъл-медитация.  

„Чудесата в нас“ е преживяване, което съчетава древни духовни практики от йога, медитации и най-обичаните български песни. Всички текстове за медитациите са написани от самата Меги Димчева, която отскоро публикува и тематични клипове, създадени от нея.

"Текстовете са провокирани от моя личен път в търсене на себе си", споделя Меги. "След 20-годишно търсене на известните хора в България усетих, че самата аз съм се загубила. Тогава реших, че трябва да поема по нов път и в живота ми се случиха много чудеса. Едно от тези чудеса е срещата й с талантливия певец Борис Илиев. За мен тази среща беше знак, че трябва да творим заедно, защото Борис изпълнява песните, върху които аз бях написала своите медитации", казва водещата.

В спектакъла с лекота са преплитат мъдростта през вековете, йога, молитвата, търсенето на път към себе си и връщането към духовността. Всичко това е заедно с красивите текстове и музика на български песни, които носят вдъхновение за живот, любов и себепознание. Нежната музика се изпълнява от виртуозният пианист Иво Дуков, а специални гости на събитието са Михаил и Кристина Белчеви. Любимата артистична двойка на България ще сподели за своя път един към друг и за това кои са песните, с които изразяват себе си. Спектакълът "Чудесата в нас" включва и духовна практическа част, в която са съчетани дишане, йога и баланс на тялото. Тя ще се проведе от едни от най-добрите йога учители в България - Ирена Русева.

Самата Меги Димчева определя проекта като едно събитие, в което всеки ще преживее катарзис в душата си. То ще провокира участниците да се обърнат към себе си и да заобичат всяко преживяване в живота.

Но тук идва въпросът дали слага край на кариерата си в телевизията?! Засега не говори на тази тема, тъй като очаква да види как ще се развие в новото поприще и тогава да прецени дали да се откаже от "Търси се" и да остави колежката си Нели Хаджийска да се оправя сама с гостите, пише show.blitz.bg.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?