49
Следвайте ни

След Зуека: Още една звезда от родния шоубизнес напуска България СНИМКА

viber icon

Още една звезда от родния шоубизнес напуска България - актьорът Влади Априлов. Това сподели самият той в  предаването Крум Савов Live по "7/8 ТВ".

"Зуека от две-три години си планира промяната в начина си на живот. Отдаде се на хобито си. Той рисува нон-стоп. Той става сутрин, не излиза. Бяхме в Палма де Майорка и ми каза - "Добре, че дойдох тук малко да се разходя в Испания".

Той става сутрин, кара детето на училище, почва да рисува, взимам го в 3 ч., той почва да рисува, вечеря, пак почва да рисува. Готвим заготовки, той се е отдал тотално на тази страст. Вече кръста го боли. Няма лошо. И аз ще емигрирам до две години. Моите деца са в Италия, ние почти не се виждаме. Какво да правя тука", каза Априлов, а брат му Николай добави, че е бил учител на Василев като дете и го нарече "много добро момче".

 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (23)

Кънчо

Кънчо

23.12.2021 | 12:51

Стойте си във тая корумпирана и изоставена от бога държавици, хората които напускат, като мен не могат вече да търпят простотията, глупоста ,злобата, и всичко лошо на тая земя събрано на едно място ,това е България във ,която преди години хората бяха свободни и щастливи макар и бедни но сплотени ,помагаха си един на друг ,нямаше отвратителна омраза и злоба,хората се изродиха вече ,затова 2 милиона избягаха ,да търсят по добър живот ,аз съм един от тях 20 години вече не мисля да се връщам там ,семейството и децата са устроени и няма връщане там,носталгията остана в миналото щастлив съм около деца и внуци това е смисълът на живота ми а Вие си стойте там и очаквайте някой със вълшебна пръчица да Ви позлати живота ,една гадателка скоро писа че във близките 20 години няма да има оправия там ,докато си избирате такива управници чалгари рападжии и циркаджи разни, това не е държава а хазна със отворени врати и всеки граби а бедните са го духат.

Отговори
5 3
Катя Карамфилова

Катя Карамфилова

14.12.2021 | 18:17

Ще бягат Ами хората,неса глупави да стоят тук в бъркотия в беднотия до шия..

Отговори
4 1
Иво

Иво

12.12.2021 | 14:34

Лек път...... С него и без него.........все тая

Отговори
6 4
Алито от София

Алито от София

12.12.2021 | 10:14

Да си ходи от България този измислен палячо, но да вземе на тръгване Рачков и Вачкова, ако требе че и купуваме еднопосочни билети, на добър път

Отговори
14 5
Алито от София

Алито от София

12.12.2021 | 10:11

Да си ходи, даже ако няма пари за билети ще му съберим, само да не забрави на тръгване да вземе Рачков и Вачкова и за тях че даваме пари да си ходят

Отговори
9 4
Медиите

Медиите

12.12.2021 | 08:41

Доста материал публикуваха и не пропускат да публикуват всяка казана простотия на зуека, то не му пречеха дъждовете, снеговете и законите на България, то не хукна да лази по чувствата на сънародниците в Испания и ОК, където с Априлов да обсъждат ТЕ, наболели проблеми в страната. И вместо да се "хилели", хората "ревели". Лексиката е на ерудита суек. По негова логика ни говорят и В.Априлое и М.Попова, заявления за напускане на страната, с очакване да им заявим колко са ценни и незаменими. Какво духовно- душевна пустош в тези представители на родната уж интелигенция! Ами вървете където искате! Аз искам да чета за талантливи изяви и изказвания на достойни българи, а не хленчения на халтурници!

Отговори
14 8
Танева

Танева

12.12.2021 | 06:55

Много важно.

Отговори
9 5
Курти влезе

Курти влезе

11.12.2021 | 22:35

През оная работа му е на Курти ,че Зуека и пуека имигрирали ,два милиона българи го направиха преди тях от немотия,а те от слободия!

Отговори
20 6
Виктор

Виктор

11.12.2021 | 15:36

Каква звезда е този? Интересно ми е какво може да върши изобщо?

Отговори
19 5
Биткойнър

Биткойнър

10.12.2021 | 21:04

Всеки от вас, който желае да спечели безплатно криптовалута Биткойн, нека следва най-подробното ръководство в българското интернет пространство : http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
4 33

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?