1939

След Златка Райкова: Вижте задава ли се бебе и при Благой и Поли

След бързата бременност на Златка Райкова от новата ѝ половинка всички се питат дали бившият ѝ няма да последва примера ѝ, като направи бебе номер 5 на младата си жена

Наскоро се появиха слухове, че Благо и Полина очакват бебе, но истината е, че за момента те се наслаждават на брака си, но без да бързат с децата. Двамата ги искат и със сигурност ще се появят, но не на този етап, твърдят близки от обкръжението им. След толкова много деца от различни жени, Благой явно е решил да се кротне, макар че ако отношенията му с Поли останат трайни повече от две години, то обезателно ще се наложи да помисли и по този въпрос, коментират в средите.


От известно време насам Благой Георгиев е видимо отслабнал. Той редовно споделя в Инстаграм, че е започнал активно с тренировките. Всички предположиха, че Полина е сложила бившата футболна звезда на режим, но истината се оказа доста по-различна.


Джизъса неслучайно носи този култов прякор. Освен религиозните татуси, Благо спазпа стриктно коледните пости, които не са никак леки. Георгиев сподели, че вече 35 дни е на пости, а това определено се е отразило на теглото му. Е, някои хора напълняват по време на пости, защото наблягат на въглехидратите. Джизъса обаче се стопи за този период, но има нещо важно – той спортува доста, което балансира приема на въглехидрати, пише "Лупа".

Благо със сигурност не консумира и алкохол, което допълнително изчиства тялото, но всички се питат дали се е отказал и от интимности. Младата съпруга на Джизъса със сигурност има свои си нужди, които всеки очаква, че Благо обслужва, включително в секса. Строгите пости изключват плътските удоволствия, но има ли въздържание… тук трудно може да се каже.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Умната

Умната

22.12.2022 | 21:33

Публикувайте му снимка със затворена уста. Озъбен ми осветява очите и трябва с резени картофи на очите да спя.

Отговори
0 0
Ай,стига всеки ден с едни и същи “звездни палячовци”ни занимавайте

Ай,стига всеки ден с едни и същи “звездни палячовци”ни занимавайте

22.12.2022 | 09:52

Сега почнахме и да им светим и кога,и как,и дали правят се’кс и бебета..Що за простотия?Че то се’кс и бебета правят цяла БГ.Има ли смисъл всеки ден да пълните колонки с щуротии?!

Отговори
2 0

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?