Следвайте ни

След уволнението: Венелин Петков хвана гората СНИМКА

viber icon

Уволнението на Венелин Петков от Би Ти Ви, явно наистина го е разтърсило, защото бившият директор на новините е неузнаваем. Едва месец след неприятната изненада, той изглежда доста състарен и занемарен и е далеч от визията, с която привличаше колежките си, и ако не се вземе в ръце, в най-скоро време ще заприлича на брадясал корабокрушенец.

Откакто не издава заповеди в телевизията, Венелин Петков е на доброволно заточение в баровската си къща в Бистрица, където живее с колежката си Николета Маданска и новородения им син. Там ежедневието му е повече от еднообразно и обикновено включва разходки из ливадите и Бистришкия манастир.

Липсата на работен ритъм и всякакви делови срещи, които изискват всеки себеуважаващ се мъж да поддържа спретната визия, вече са оставили своя отпечатък върху доскорошния първи в нюзрума на Би Ти Ви. Безработният Петков се носи из Бистришките чукари брадясал, във вид, с който шокира доскорошните си колеги в телевизията, и очевидно уволнението не му се отразява никак добре.

Като шеф роденият в Стара Загора журналист никога не си е позволявал да се явява в нюзрума в подобен неглижиран вид – с неколкодневна брада и прораснала побеляла коса, коментират из медията.

Обикновено след раждане много жени се запускат и пренебрегват визията си, но същото не може да се каже за половинката на Петков Николета Маданска. След бременността си спортната журналистка буквално „разцъфна“ и доста младее до бащата на сина си.

Припомняме, че Петков и Маданска официализираха връзката си, държана в тайна цели 5 години, едва когато се роди синът им Йоан, пише Ретро.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Таня

Таня

12.02.2021 | 09:39

Оставете да му,, ядете краката,, Както иска така ще се появява, където иска там ще ходи. От къде знаете че се е отчаял? На чужд гръб, печелите хонорари. Симпатяга е. Венелин, сега ти се е паднало да си отдъхнеш от всички служебни задължения и да си по близо до твоите близки и любими

Отговори
0 0
Кочо

Кочо

11.02.2021 | 19:46

А, тъща му Свобода Маданска с него ли е?

Отговори
3 0
ЛЕНА

ЛЕНА

11.02.2021 | 18:49

МНОГО Е ГОТИН С БРАДА ВЕНЕЛИН.

Отговори
6 2
ИРА

ИРА

11.02.2021 | 18:49

ГОЛЕМИ ЗЛОБАРИ . ВЕНЕЛИН НЕ Е ХВАНАЛ ГОРАТА , ПРОСТО МУ Е ГОТ В БИСТРИЦА.„

Отговори
6 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай