Следвайте ни

След уволнението от "На кафе": Бременната Ева Веселинова си отмъсти на Гала

viber icon

Бременната с близнаци Ева Веселинова чака с нетърпение щастливото събитие, но вместо да използва оставащото време за почивка, тя се отдаде на...работа. 

След като бе позорно изхвърлена от "На кафе", Ева не си намери друго работно място. Сега е решила да работи в напреднала бременност и да изкарва пари от положението си.

"С близнаците заснехме първата си фотосесия заедно", похвали се Ева в социалните мрежи. Като истински професионалист тя издържала дългите снимки, заради които ще получи доволно възнаграждение. 

"По принцип са изключително бурни и ритат по цял ден и цяла нощ, но през тези три часа бяха супер спокойни", отбеляза още скандалната блондинка, която се оказа трън в очите на целия екип от предаването на Гала и я пропъдиха през новия сезон. 

Липсата на работа Ева компенсира с кулинария. Тя не спира да си угажда с кулинарни произведения на изкуството, а нейната половинка я натиска да напиша книга с рецепти и да използва известността си за бързото й популяризиране, пише show.blitz.bg.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Нещо

Нещо

21.01.2021 | 20:19

Много к@@@@@о има в тази жена. Знаем ги всички в Гърция що за стока са. Тя не прави изключение.Затова гърците ни слагат под един знаменател,заради такива като нея.

Отговори
10 5
Биби

Биби

21.01.2021 | 19:46

Нали бащата е възрастен много добре финансово грък. Защо и е да печели пари. точно сега, като е бременна. А за изгонването - правеше се на много интересна, самочувствие без покритие. Много говореше, а това дразни. Така, че няма кой с нея да се разправя. Посредствено провинциално момиченце.

Отговори
15 13

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай