1553

След трагедията! Емо Чолаков откри любовта

Двамата с Ивета въртят нов бизнес в Костинброд, купиха и къща

Популярният водещ Емо Чолаков стана любимец покрай прогнозата ма времето в bTV=. После започна самостоятелни проекти. Уви, съдбата му нанесе жесток удар!

Емо посреща 49-тия си рожден ден, окрилен в любовта. Той води на риалити шоуто „Един за друг” по Нова тв и сам води нов живот, след като преживя огромна трагедия – тагуби майката на двете си дъщери преди 4 години.

Водещият, който е родом от Гоце Делчев, се ожени за втората си съпруга Ивета през лятото на 2021 г. За нея не е споделял почти нищо, понеже всякога е бранил личния си живот от медиен интерес. И все пак от социалните мрежи се вижда, че двамата се радват на хармонична любов. Благодарение на Ивета, бившият синоптик успял да се съвземе от тежката драма, която го сполетя. При това малко преди да стане водещ на предаването „Един за друг”.

Ивета, която има дъщеря от предишен брак, приема като свои момичетата на Емо – Дара и Ема. Те също я харесали веднага и подкрепили баща си в избора му. Дара, малката дъщеря на бившия синоптик, дори приема Ивета като своя втора майка. Тъкмо като такава блондинката се отнася с момичето, което бе едва на 4 години, когато загуби родната си майка Красимира.

Ивета с гордост и обич споделя в социалната мрежа ръчно изработени от Дара картички и други подаръци за 8-ми март. В края на същия месец пък Ивета, Емо и големите им дъщери празнуваха рождения ден на Дара. Тя стана на 8 години, а тържеството се проведе в детския парти център, който Емо и Ивета откриха в Костинброд миналата година. Детският клуб се казва „Мили мои”. Името сигурно е вдъхновено от любимата фраза на Чолаков към участниците в риалити шоуто „Един за друг”.

Не е изненада, че Емо и Ивета са избрали да стартират бизнеса си в Костинброд, тъй като в София конкуренцията е много силна. Решението на бившия синоптик пък да съчетава тв кариерата си със семеен бизнес вероятно се дължи на желанието му да има известна сигурност в професионално отношение.

Детският парти център засега е успешен, като в рекламата му се включи и Мария Игнатова, която се присъедини като ко-водещ в настоящия пети сезон на романтичното шоу „Един за друг”. В края на март Мария се включи в клипче на Емо за инстаграм, за да поканят всички деца, а и порасналите, да посетят още едно място на „любовта, игрите и забавите”, а именно парти центъра „Мили мои”.

Миналият май пък се заговори, че Емо Чолаков, Ивета и децата им са се нанесли в нова къща. Бившият синоптик успял да закупи имота със спестяванията си и така сбъднал отдавнашното си желание да осигури просторен дом за голямото си семейство.

 

 

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?