3906

След тежка операция: Легендарна наша певица отмени всички участия

След тежка операция: Легендарна наша певица отмени всички участия

 

Янка Рупкина е претърпяла наскоро операция на жлъчката в елитна столична клиника. Именитата народна певица се чувствала добре, казаха за вестника нейни близки. Възстановявала се успешно, но засега не планирала публични изяви и пътувания, защото така я посъветвали лекарите. "Възстановява се прекрасно за нейната възраст, но въпреки поканите за гостувания в провинцията по Коледа и Нова година ще си остане вкъщи", сподели нейна дългогодишна приятелка.

Рупкина навлезе в средата на 80-те, но младее поне с 15 години, единодушни са нейните колежки. И на тази възраст знаменитата певица се появява на вип събития със стилна прическа, елегантни рокли и обувки на висок ток. Наистина през последните няколко години гласовитката от Странджа влизаше периодично в болница, но за проблеми със сърцето. Янка не скри, че е преживяла много тежко кончината на съпруга си, с когото бяха неразделни над 60 години, и това се отрази на здравето й. Постепенно обаче певицата започна да възвръща формата си. Фактът, че сега "белите престилки" не са имали опасения как ще понесе хирургичната интервенция, говори, че здравословната й кондиция е повече от задоволителна, пише "България Днес".

За Янка Рупкина се грижела нейната снаха. Въпреки че тя е разведена със сина на певицата, двете са запазили прекрасни отношения. Жената обаче буквално се разкъсвала между Хасково, където гледала баща си, който получил инсулт преди няколко месеца, и столицата, където бе оперирана свекърва й. Самата певица почти се бе преселила в Хасково, за да се грижи за своя сват, и възнамерявала, след като се оправи напълно от операцията, отново да замине за южния град.

Прочутата народна изпълнителка никога не е спирала да сюрпризира и публиката, и представителите на съсловието. Тя довери преди два месеца, че в средата на 90-те е имала съвместни изяви в Лондон със самия Джордж Харисън от "Бийтълс". Знаменитият музикант бил омаян не само от вълшебния глас на българката, но и от нейния чар и в един момент й предложил брак. "Ако не бе починал съвсем скоро след това, щях да съм госпожа Харисън", разкри за Рупкина.

Певицата Янка Рупкина: Видях с очите си как наши политици се напиха пред „Бийтълс“

Един от последните ангажименти на известната певица бе творческото й сътрудничество в наскоро учредена неправителствена организация за култура, изкуство и образование с младия изпълнител Илиан Сираков. Той е внук на нейния именит колега и приятел - покойния народен певец Павел Сираков, изпял прочутата песен "Кацнал бръмбар на трънка".

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
rrrr

rrrr

05.12.2023 | 13:44

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://tyny.to/sunex

Отговори
0 5
До rrrr

До rrrr

05.12.2023 | 13:59

Да чухме и четохме вчера го използвах е за да те оплоди е и тебе и всички около тебе . Завирах друго във всички дупки за да забременееш.

Отговори
6 2

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?