3906

След тежка болест: Невена Цонева отключила свръх дарба, вижте каква

Гласовитата певица признава, че отключила свръхестествена дарба вследствие на тежко боледуване

Невена Цонева стана екстрасенс. Талантливата брюнетка шокира с признанието, че преди 7 години отключила свръхестествена дарба вследствие на тежко боледуване. По думите ѝ тогава отворила третото си око и започнала да вижда аурите на хората и не само. Когато установила, че има тези способности, Цонева се притеснила, че заради тях дори може да изгуби разсъдъка си. Гласовитата певица разказа подробно за способностите си в подкаста си в YouTube, където разисква и коментира въпроси, свързани със свръхестественото.

 

Във видеото Невена споделя, че страдала от латентна туберкулоза, информира Telegraph. При това заболяване не се наблюдават симптоми и човек дълго време всъщност не е наясно, че е заразен. Докато ѝ сложили точната диагноза и предприели правилното лечение минало доста време. Болестта обаче може да отключи неблагоприятни последици за заразения. При Невена се стигнало до проблеми със сърцето.

 

Невена и Венко

Всъщност се оказва, че певицата е едно от последните поколения от децата индиго, за които се вярва, че притежават необичайни, дори свръхестествени способности. Във видеото гласовитата певица споделя още, че освен аурите на хората вижда и физическите им болежки, както и душите на починалите. Тя дори разказа за непозната възрастна жена, която срещнала в асансьор. По белия цвят на аурата ѝ и травмите, които локализирала, Невена разбрала, че жената я очаква фатален край, пише dunavmost.com.

 

 

Тъй като аурата на човек в началото и края на живота му сияе в бяло, различните цветове всъщност се проявяват в хода на живота му. Във видеото Невена обяснява, че подобни неща всъщност не се казват, тъй като ако човек има достатъчно силна воля може да промени пътя си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Цветелина Грахич

Цветелина Грахич

27.06.2023 | 10:21

Точно преди 7 години стана солистка на Слави. А при него, който работи рано или късно става ку-ку.

Отговори
2 1
Да бе

Да бе

27.06.2023 | 07:33

Ейй сега е такава кукук да ходи да се лекува това нещо. Не да тормози хората с глупости.

Отговори
5 1
Ку-ку

Ку-ку

26.06.2023 | 23:42

Не е лошо да потърси специализирана лекарска помощ, докато е време. Изперкала е.

Отговори
14 2
Западняк

Западняк

27.06.2023 | 00:25

Нека да вземе с нея и редакторите на Марица - те имат по-голяма нужда от нея.

Отговори
8 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?