71

След старта на Капките: Боби Ваклинов направи Мара Отварачката на пух и прах ВИДЕО

Снощният старт на "Като две капки вода" очаквано предизвика редица коментари в социалните мрежи, където, разбира се, не липсваха и критики към определени звезди

"Капките" е разкошно предаване, но е крайно време AUTO-TUNE-ът* да бъде официално позволен на изпълнителите!", това написа минути след края на първото издание от хитовото шоу за имитации Боби Ваклинов, явно намеквайки, че не всички звездни изпълнители пеят на живо, както би трябвало, съответно се излагат, според него, заради оскъдните си вокални възможности.

Такъв се оказа случаят с фолкпевицата Мария, чието откровено фалшиво и неубедително изпълнение нямаше как да не предизвика вълна от реакции в страницата на предаването в мрежата, а и извън нея. В поста си журналистът направи изпълнителката на нищо и то само с няколко думи, пише showblitz.bg.

"Интегрирането му ще позволи "безспорни" и "утвърдени" певици като Мария да не стават за смях на гаргите... А и като цяло няма съвременен бг поп/рап/чалга хит без въпросния ефект. Сума ти народ направи кариера благодарение на AUTO-TUNE-а, напълни зали, обра де що има музикални награди...", пише Ваклинов в профила си. И добавя с подчертано саркастичен тон:

"Така де, актуалните бг звезди не могат да изпеят гамата, но не и необходимо, след като има AUTO-TUNE!

Та, защо да го няма в "Капките?! Защо Мария да бере подобен срам?

*Auto-tune - процесор за корекция на фалшиво изпети тонове".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Защо пък

Защо пък

21.02.2024 | 08:58

Трябва да се използва това нещо или , пееш или не можеш. Чалгарите не могат да пеят . И това шоу стана цирк и халтура . А за грим няма да говоря , много зле . И ако използват тази джаджа значи лъжат зрители и жури.

Отговори
9 1
Дядо Соки

Дядо Соки

21.02.2024 | 08:02

Жорж Башур разбра че Емилия го е иСлъглаа, че детето Жоржина е от него и я зЪряза!

Отговори
3 3
ДядоСоки

ДядоСоки

21.02.2024 | 07:59

Е много ясно че Жорж Башур я е зЪрязал защото разбра където Емилия го е иСмамила, че детето Жоржина е от него, а накрая Жорж разбрал истината, как Емилия го е лАгала, че уж детето е от него, а то било от някакъв нЪркозависим клиент на заведенията в които Емилия пее. Ама тя естествено че няма да си признае какви ги е вършила и ще продължи да отрича, че се е осрала, ама номера и с корвенските лъжи не и минава вече. По заведенията хората масово говорят, че зЪплодителя на Емилия е бИЕден мъж и тя за това си търсела богат спонсУр и успяла, да Умота в мрежите си Жорж, но накря той разбрал, че го е лАгала и че детето е от друг мъж и я зЪязал.

Отговори
3 2

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?