46

След смъртта на кралицата: Хари и Меган обърнаха курса, разделиха се с...

В желанието си да бъдат по-внимателни с финансите си, Хари и Меган Маркъл решиха да се разделят с американската си комуникационна агенция. Daily Mail разкри в събота, че това решение е особено важно за Меган Маркъл, която се разделя и с една от най-добрите си приятелки, пише БГНЕС.

След смъртта на кралица Елизабет II двойката решава да отложи излизането на документалния си филм за Netflix, което беше планирано за декември. Всъщност Меган и Хари биха искали да внесат някои промени в тази документална поредица, която подготвят повече от година и за която са сключили договор за няколко милиона долара. Решението е взето, за да се "омаловажи голяма част от казаното за крал Чарлз III, кралицата-съпруга Камила и принца на Уелс", съобщават източници на Daily Mail.


В допълнение към документалния филм Хари реши да отложи издаването на мемоарите си, за да смекчи думите си. "Съобщава се, че той е решен да направи промени след смъртта на кралица Елизабет II и възкачването на престола на баща му, крал Чарлз III", казва източник пред Daily Mail.

Поредната голяма промяна за Хари и Меган е, че те са решили да се разделят с американската си комуникационна агенция Sunshine Sachs, както разкри Daily Mail. Съобщава се, че решението е взето, за да може двойката, чиито финанси не са в добро състояние, да избегне ненужни разходи. Агенцията се занимаваше основно с Меган Маркъл. Кили Томас Морган, партньор в "Съншайн Сакс", е съветник в сянка на майката на Арчи и Лилибет.

Тя ръководи кариерата на бившата актриса от времето на "Костюмари". "Това е много важно решение за Меган", казва източник пред британския вестник. "Тя смята, че е безсмислено да се плащат толкова много пари на агенция, която да се занимава с комуникациите им", добавя източникът. Това е радикална промяна за Меган Маркъл, която се разделя и с една от най-добрите си приятелки.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?