71

След смъртни заплахи: Алек изхвърли като мръсно коте тази ергенка... СНИМКИ

Юристката Силви, която многократно изтъкваше физическите и умствените си качества, е поредната дама, която приключи участието си в любовното риалити "Ергенът".

Тя не получи така желаната роза от Алек след меко казано драматичната вечер, която всички участници преживяха.

По време на коктейла преди церемонията, съквартирантките й Милена и Кристина разкриха пред останалите момичета изключително притеснителни детайли за Силви, които са останали извън обсега на камерите.

БЛИЦ

След като юристката беше елиминирана от Надя в една от игрите и беше лишена от шанса да отиде на индивидуална среща с Алек, това истински я ядоса. Още пред останалите тя се обърна към Надя с думите, че ще съжалява, но в стаята гневът й стигнал до много по-големи размери. Гримьорката Кристина разкри, че Силви заплашвала, че ще отмъсти, като дори ще намери хора, които физически ще се саморазправят с врагинята й, счупвайки главата или краката й. Тя знаела за такива хора, които срещу малка сума, биха свършили работата.

Парфюмеристката Милена също потвърди, че е станала свидетел на шокиращата тирада на адвокатката и не скри, че се страхува както за собствения си живот, така и за здравето на останалите момичета.

Самата Силви категорично отрече да е говорила с Надя след играта и не скри разочарованието си, че е вкарана в интрига. Тя се опита да обясни своята гледна точка и на Алек, но той видимо не й повярва. И в крайна сметка именно тя не получи роза и приключи участието си в "Ергенът".

"Алек този път направи грешен избор. Този път не успя да избере истината и да възтържествува справедливостта. Със сигурност ще му липсвам, защото такава стойностна жена няма да може да намери никъде на света",

заяви Силви на изпроводяк.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Въпроска?

Въпроска?

29.03.2024 | 14:01

Големи напъни за рейтинг . Защо не издигнаха клада и символично да изгорят вещицата ? В 21 век млади жени бяха принудени по сценарий да се занимават с глупости . Авторът на тази жалка история да не е " сценаристката ," певицата " , спортистката Кристина ? Жалко за Милена , която беше въвлечена в тази история . То и тя живее в измислен свят на Средновековието.

Отговори
2 1
Дрън дрън

Дрън дрън

29.03.2024 | 12:18

Поредните глупости от кухнята на дебилно шоу за безмоЗъчни.

Отговори
8 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?