46

След скандала с Карамазов: Уволнение мъти водата на новия водещ

Зрителското неодобрение се изля върху клетия Джаферович още преди предаването да е започнало

Новината, че Владо Карамазов няма да е вече водещ на "Сървайвър" дойде като гръм от ясно небе на всички зрители, които го асоциират с това предаване. Оказа се, че и за самият него отстраняването е било голяма изненада. 

На негово място ще се изявява Ваня Джаферович, но към момента е подложен на голям хейт и масово неодобрение от страна на зрителите. Оказа се, че предшественикът му Карамазов не се е отказал сам от тази позиция, а е бил изхвърлен. И съобщи шокиращи неща за остраняването му като водещ на "Сървайвър". 

"Пиша това писмо, защото може би очаквате нещо да кажа. То е най-вече за феновете на Сървайвър. Всъщност - сигурен съм, че очаквате, защото през последните няколко дни ежедневието ми е подчинено на новината, че няма да бъда водещ.

Името ми е споменавано хиляди пъти дневно, а аз получих стотици лични съобщение с въпроса защо не съм водещ. Това ми показа, че съм се превърнал в нещо важно за това риалити и че съм си свършил работата по възможно най-добрия начин. И получих голяма доза любов от вас, феновете. Но всичко си има своя край.

 

Наистина не знам какви са мотивите на телевизията за това тяхно решение, но съм сигурен, че са достатъчно основателни. С телевизията нямам договор, който да ми осигурява да бъда вечен водещ на Сървайвър.

Около мен в момента се случват наистина хубави неща, такива, които са може би адекватни за периода на живота ми, в който съм. Сървайвър за мен ще си остане една от много големите случки в моя живот, една от големите ми сбъднати мечти.

Всичко, което съм преживял около това риалити шоу, са големите спомени и тях никой не може да ги вземе. Сървайвър е оригиналът на всички подобни предавания и той ще си остане най-истинското и качествено риалити. Всеки път, когато мога ще го гледам, този път като зрител и се надявам да се получи интересно състезание, в което да видим стойностни личности. А колкото до Ваня Джаферович, силно го прегръщам и му пожелавам Bon Voyage в това приключение", написа Владо Карамазов в официалния си профил във Фейсбук, цитиран от show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
11 коментара
Задължително

Задължително

07.02.2023 | 19:12

На работа съм гледал младите колеги без сиво вещество в главата как се карат кой да гледа фермата и кой игрите на волята .

Отговори
3 0
Направо

Направо

07.02.2023 | 19:01

Да слагат Рачков тъкмо ще е по весело и смешно .

Отговори
3 0
До Катя

До Катя

07.02.2023 | 17:12

Тога що се палиш като почти не гледаш .

Отговори
2 0
Тв критик

Тв критик

07.02.2023 | 17:09

Кой ще води това шоу голяма дилема който иска да го води такива дебилни шоу програми не гледам .

Отговори
5 0
Гошо

Гошо

07.02.2023 | 16:21

Добре де кой ги бута постоянно това семейство???Това ми е много интересно...

Отговори
5 0
Тайна

Тайна

07.02.2023 | 14:09

Стана традиция да бъдат сменяни утвърдени водещи.Каква е целта на разни продуценти,режисьори и тн., не знам,но не виждат ли ,че това НЕ СЕ ХАРЕСВА на зрителите.То не беше Алекс Съчаджиева,Ники Кънчев,Владо Карамазов и тн;Вярно-няма незаменими хора- но тези са си класика!Само заради тях ги гледах.

Отговори
9 0
илия асенов

илия асенов

07.02.2023 | 11:51

тия джаферович защо толкоз ги толелират за нищо не стават един прост футболист и наглата му жена също.

Отговори
19 0
Утешителна награда

Утешителна награда

07.02.2023 | 11:25

За това, че Евгения не успя са спечели "Игри на волята". Голямо бутане на тия Джаферович.

Отговори
19 0
Все

Все

07.02.2023 | 10:49

Ми е тая кой ще го види това него гледам. И зрителите кво се впрягат кой ще води нали гледат участници Как оцеляват за да докопат голяма награда известност и пари .

Отговори
7 8
Катя

Катя

07.02.2023 | 11:05

Първо се ограмоти и след това критикувай. Ей, много неграмотен народ. И аз почти не го гледам, но въпросът е принципен. Нещо фамилията Джаферович ми идва в повече, а Карамазов си е кадърен.

Отговори
22 3
До Катя

До Катя

07.02.2023 | 17:11

А какво написа и за кой става на въпрос . То на мен всички такива предавания вече са извън мойте интереси . И бившия сегашния кандидат не ни харесват като визия .

Отговори
3 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?