49

След развода с Дани Петканов: Сама ли си прати 1001 рози Алекс Богданска? СНИМКА

 

Изглежда, че Алекс Богданска се радва на много мили жестове от страна на различни ухажори след официалната си раздяла с Даниел Петканов.
  
Съвсем разбираемо, моделката получава голямо внимание от представители на мъжкия пол, но май има един по-специален, който ѝ поднесе не една а цели 1001 червени рози. Това се случи в началото на месец май, когато тя бе на почивка в Гърция с приятелска компания. Тогава красавицата беше изненадана с хиляди цветя, но на една от розите, която е била специално отделена, имало прикрепена снимка на Народния театър. Но кой е този таен ухажор, така и не било написано, нямало и написано послание. Това обаче неминуемо породи съмнения, че може би тайнственият мъж е актьор. Зложелатели в мрежата пък предположиха, че Алекс сама си праща рози, за да натрие носа на бившия си любим.

В последното си видео в Youtube разказва за пътешествието си, като не пропусна да коментира и романтичната изненада. Алекс споделя, че никога не ѝ се е случвало нещо подобно и се чувства като във филм. Съществува възможност и жестът да е от човек, с когото се е запознала около Народния театър, но и опцията мъжът да е актьор, също не отпада. За нея обаче е пълна загадка кой е той и го предизвиква да се представи, пише hotnews.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?