49

След развода животът продължава: Векилска сияе с бивш депутат на Слави

Водещата на БНТ Мариана Векилска и бившият депутат от партията на Слави Трифонов проф. Андрей Чорбанов изненадващо се появиха заедно на светско събитие в столицата.

Водещата и имунологът демонстрираха ведро настроение и избраха да седнат в едно от сепаретата в заведението, където се проведе партито, като останаха неразделни цяла вечер. Векилска и Чорбанов увлекателно си приказваха и не се притесниха от множеството обективи на фотоапаратите, насочени към тях, пише HotNews.bg.

На един от кадрите професорът от редиците на ИТН кавалерски е прихванал Мариана през кръста. Векилска се раздели със съпруга си Симеон Колев през 2015 г., а инициативата е дошла от нея. Разводът им бе болезнен за радиоводещия, който довери, че се е нуждаел от посещения при психотерапевт, за да надмогне депресията, в която изпаднал. Откакто е разведена, Мариана имаше една продължителна връзка, но очевидно и тя е приключила и сега телевизионерката е на нова любовна вълна.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Тарзан

Тарзан

18.02.2023 | 01:50

Тая дърта разплута парясница не заслужава и сопола си да хвърлиш по нея! Заряза и детето си и мъжа си! Поне да прилича на жена, а тя си е жив хипопотам!

Отговори
1 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?