1939

След раздялата с Пике: Шакира разтърси всички с това признание

За Шакира раздялата с Жерар Пике все още е отворена рана. И първата й социална публикация за 2023 г. демонстрира точно това.

„Въпреки че  раните ни продължават да са отворени и през новата година, времето лекува. Дори някой да ни е предал, трябва да продължим да вярваме. Пред лицето на презрението, продължавайте да цените себе си. Защото има повече добри хора, отколото лоши. По-съпричастни хора, отколкото безучастни. По-малко са тези, които си тръгват, а повече са тези, които остават до нас. Сълзите ни не са загуба, те поливат почвата, от която ще се роди бъдещето и ни правят по-човечни, така че насред разбитото сърце да продължим да обичаме“, сподели певицата в обръщение в Instagram.

Шакира никога не е крила, че раздялата с Пике е огромна болка за нея. Според последни слухове, поп звездата е разкрила, че бащата на децата й има любовница, след като наема детектив, доказващ й горчивата истина.

„Това е най-мрачният момент в живота ми“, признава тя през септември в интервю за Elle. Въпреки това, в новия си социален пост Шакира се завърна, за да сподели цялата си болка, отправяйки послание за надежда.

Надежда, доказваща ни, че въпреки разбитото сърце, можем да продължим да обичаме.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Ive

Ive

05.01.2023 | 14:17

Много неграмотно и злобно писане на групата хейтъри! Вредно е за тези които изливат помия върху всеки успял .

Отговори
3 2
Голям

Голям

04.01.2023 | 10:00

Миризлив праз за тая не интересува семейната драма на тая която си мисли че може да пее.

Отговори
3 27
Тгатева

Тгатева

04.01.2023 | 17:06

Ти защо мислиш че разбираш от пеене

Отговори
18 0

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?