49

След победата в "Игри на волята": Рълев падна от два стола - на земята! Остана без половинка

Големият победител в "Игри на волята" Иван Рълев разкри истината за отношенията си с участничка от риалитито.

Двамата с Денислава Велкова са имали кратък романс, след края на снимките край Царево. "Може би емоцията там беше много силна и това повлия на нашите отношения, които за кратко имахме. Приключиха. Останахме си в приятелски отношения, нищо лошо нямаме, но не сме един за друг", коментира Рълев в предаването "Събуди се" по Нова Тв.

В предаването атлетът имаше много емоционална среща и с бившата си приятелка - Йоанна. Тогава девойката бе категорична, че ще изяснят отношенията си след края на сезона. По всичко личи, че двамата не са успели да изгладят различията си и не са се събрали. Веднага след излизането си от формата Рълев започва да работи в своята нова лаборатория и споделя, че от тогава до сега няма почивен ден. Той разкрива, че инвестицията за лабораторията не е от наградата, а е купил всичко нужно с подкрепата на своите родители. На финала той дори посвети победата на баща си и сподели, че е много щастлив, че е накарал родителя си да се гордее с него, пише HotNews.bg.

"В момента нямам човек до себе си. Изключително фокусиран съм върху работата, която развивам, и бизнеса си. Не остава време за това. Ако имам човек, искам да се раздавам на максимум за него и не смятам, че в момента е времето да имам сериозни отношения с някой, защото връзката няма да е пълноценна и няма да мога да дам това, което мога", допълва шампионът.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
rtrtr

rtrtr

03.12.2023 | 18:54

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България--~~-->> http://mub.me/keto

Отговори
0 1
ха ха ха

ха ха ха

03.12.2023 | 18:05

Близкият му приятел Мартинчо сега ще го въведе в средите на чалгарките и те така...няма да остане сам за дълго.Там само златотърсачки,ще си убива сЛободното време в чалготеките,а те ще му харчат парите от бизнеса му.

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?