49
Следвайте ни

След новината за развода: Синът на Джулиана търси "кака Моника"

viber icon

Джулиана Гани няма никакво намерение да прости на мъжа си Илиян, когато хвана да си чати с друга жена, докато тя е в чужбина. Силиконката обясни в разговор с фенове, че доказателствата-чатове и снимки са пристигнали при нея, докато тя е във Франция и именно това я е наранило най-много. Затова няма никакво намерение да продължава отношенията си с неверника, въпреки че до реална изневяра между Илиян и другата жена не се е стигнало, пише HotNews.bg.

Джулката обаче е уверена, че той е щял да се отдаде на страстта си с дамата. Гани обясни, че почивката й във Франция била планирана преди да гръмне скандалът и придружителят й е просто неин приятел, но не и гадже.

От своя страна Илиян показа общия им син, който през цялото време търсеше Моника. „Тя тренира, но вече си тръгна“, обяснява таткото във фитнеса на момчето си, а фенове гадаят дали това е името на фаталната жена, разделила двамата и защо малкият я познава. С видеото Илиян явно искаше да опровергае жена си, че върти забранена любов, вместо да си гледа детето, което било при баба си.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Ама

Ама

04.11.2021 | 02:33

само колко е грозна тази... Ужас.

Отговори
13 2
Засрамете се!

Засрамете се!

03.11.2021 | 13:29

Какви ги вършите? Защо този сладур ще се лута между гаджетата ви? С какво го е заслужил ?

Отговори
25 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?