49

След "Море от любов": Наталия Симеонова се връща с ново предаване в телевизията

Малцина са водещите в родния ефир, които са способни да трогнат зрителите до сълзи. Една от тях е Наталия Симеонова.

Предаванията й са тотален хит на малкия екран от години, а амбициозният й проект „Пробуждане“ със сигурност ще завладее зрителите.

Ако не само живееше в САЩ, но имаше и кариера там, тя несъмнено щеше да е по-популярна от Опра Уинфри и д-р Фил, тъй като успява да спечели хората пред малкия екран с драматични сюжети, с помощта си да влияе положително върху чужди съдби, с емоционалност и откровеност.

Категорична е, че се връща в България, защото е по-решена от всякога да промени нещо тук. Със съжаление споделя, че намира хората тук променени и много обезверени. Започва обаче да ги разбира, предвид, че човек става сърдит и пасивен, когато гражданската му позиция не интересува никого. Категорична е, че всички сме жертви на тази ситуация, особено децата. Допълва, че настоящето погубва бъдещето ни.

Връщайки се назад в годините си спомня, че при всяка четвърта история на раздяла в „Море от любов“ е била в резултат на насилие. Днес, уви, тези случаи стават все по-често срещани. Нерядко завършват с жестокост, дори със смърт, което означава, че проблемът се задълбочава.

Вече е заснет пилотният брой на „Пробуждане“. Твърди, че изпитва огромна отговорност към героинята в него, защото става въпрос за известна българка, живееща от години в САЩ, която в продължение на 5 години е била жертва на насилие, от което се е измъкнала трудно.

И новият проект на Наталия Симеонова ще е пълен с надежди. В него оцелели от насилие ще разказват как са преминали през това, чия помощ са ползвали в началото на пробуждането си, както и през целия път на оцеляването. И всичко това, за да вдъхнат надежда на хората, които към момента се намират в безпътицата на насилието.

Твърди, че с новия си проект „Пробуждане“ е по-решена от всякога да стигне до възможно повече хора.

Освен работата й върху проекта, се е фокусирала и върху фондацията й, която носи нейното име като символ на честност и прозрачност. Дейността й е в помощ на жертвите на насилие.

Макар „Море от любов“ да не се излъчва отдавна, зрителите все още я помнят като „Феята на любовта“. Твърди, че й е малко странно да я наричат по този начин, но като събирателно на любовта и уважението на хората, оценили усилията й в предаването, се чувства поласкана, пише "Уикенд".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Леля Мале

Леля Мале

20.02.2023 | 17:06

Имам чувството, че тече някакъв възродителен процес в телевизиите. Векилска, анорексията Надя, сега и тоя руски щлеп. Аман бе нови журналисти няма ли. Май няма след като за водещи слагат само футболисти артисти и плеймейтки и топлестки и кви ли не още....... утки.

Отговори
6 0
Марин

Марин

20.02.2023 | 16:36

Успех,Наталия!

Отговори
2 4
Лина

Лина

20.02.2023 | 16:20

Когато правеше предаването Предай нататък по Бтв, й писах няколко пъти с молба да ми помогне, тъй като търпях жесток физически и психически тормоз от страна на баща ми и сестра ми, които съсипаха умишлено здравето ми. Отговори ми, че това което ми се случва е ужасно, но да съм намерила сили да вдигна глава и да продължа напред...бях съкрушена!. После разбрах, че хора са си плащали, за да даде гласност на проблема им...

Отговори
10 0
Дедо

Дедо

20.02.2023 | 13:24

Каква фея е тая дърта блудкава дебелана бе,феята на стомашното неразположение,сещай се....

Отговори
13 3
Байуй

Байуй

20.02.2023 | 13:45

Тая запълни екрана с тъпата си руска тиква.

Отговори
11 5

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?