49
Следвайте ни

След "Маскираният певец": Участник с признание за малката Крисия СНИМКА

viber icon

Поп певецът Миро също се оказа сред участниците в третия сезон на "Маскираният певец", който приключи в събота. Гласовитият любимец бе сред фаворитите в шоуто и се криеше зад маската на "Носорогът". 

Миро не успя да се пребори за победата вероятно, защото бе разконспириран преди края на сезона. На финала на "Маскираният певец" се щракна за спомен с друг участник, който бил негов фаворит. И призна, че през цялото време двамата са били каравана до каравана, без да подозират за самоличността на другия.

 

 

"След падането на маските в “Маскираният певец”, зад най-милата и симпатична от тях, (и мой фаворит) се оказа още по-милата и симпатична млада дама Крисия. Почти 3 месеца каравана до каравана съжителстваха", призна Миро. 

Припомняме, че Крисия умело се криеше зад маската на "Гъбарко" и бе определен като най-веселият участник и любимец на малките деца. Първоначалните предположения бяха, че Михаела Маринова е влезнала в този костюм, но в последните седмици панелистите разконспирираха самоличността на Крисия и вероятно това я отдалечи от победа в шоуто и остана на второ място, както и на детската Евровизия, когато представи страната ни с "Детска планета", пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?