1553

След любовен четириъгълник: Лили е бременна от звезда в "Съни бийч"

Актьорската двойка Лили Гелева - Христо Петков стават родители, гласи най-актуалната клюка в гилдията. Тя стартира от снимка на двамата, на която Лили сочи доста набъбналото си коремче.

Звездата от "Дяволското гърло" и неговата по-млада колежка са заедно от няколко години, но досега бяха засипани от професионални ангажименти и нямаха време за семейни попълнения. Сега обаче се вижда, че въпреки външните фактори бебето е вече на път.

Колеги на Лили Гелева я определят като "скрита лимонка", защото е успяла да разведе Христо Петков и да го мотивира да заживеят под един покрив. А това не е било лесна задача, тъй като героят от "Отдел "Издирване" и "Съни бийч" бе женен за друга своя колежка - Анастасия Ингилизова. Това бе втори брак за нея след раздялата й с Деян Донков, от когото има 17-годишен син.

От Христо Петков пък експоловинката на Донков също има син, който есента ще бъде първокласник. Тези любовни многоъгълници не дават възможност на "драгите зрители" да разберат кой от участниците в тях е фаталната жена и фаталният мъж. Героите и героините в тях обаче са единодушни, че са в прекрасни отношения помежду си, което доказва, че подобни връзки не са нещо фатално и дори може би скоро ще се превърнат в норма, пише "България Днес".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?