49

След като се обясни в любов на мъжа си: Сашка Васева отново напусна България

Сашка Васева мина през голямо изпитание, свързано с дълго боледуване и тежки операции, пребори се за живота си, а наскоро направи и голямото си завръщане на сцената. Това се случи на тазгодишния "Пирин фолк" в Сандански, където поп фолк легендата получи жадуваните аплодисменти на публиката.

"Щастлива съм, че се върнах на сцената", спосдели след участието си на фестивала Васева пред "Телеграф". Изпълнителката се прибрала в България специално заради фестивала, а малко след

На сцената на "Пирин фолк" Сашка Васева изпълни песента "Зелените очи", за която споделя, че е посветена на мъжа й - бизнесменът Христо Бакърджиев, който бе неотлъчно до нея през всички тежки изпитания в последните години.

"С много любов идвам на "Пирин фолк". Вълнувам се и съм щастлива, че ще бъда отново в Летния театър, близо до публиката и феновете си", не крие радостта си Сашка Васева, чиято единствена мечта е да продължава да радва публиката с песните си. Вярата й е, че именно с появата си на фестивала ще постави ново начало на кариерата си.