4232

След като разкости Вергов: Диана Димитрова блесна с нов номер

Актрисата Диана Димитрова беше позабравена от хората в последно време, но ето че пак намери как да напомни за себе си и да "блесне"

И отново го направи по скандален начин (не сме и очаквали друго).

Димитрова, която проглуши ушите на нацията преди месеци с това, че колегата й Юлиан Вергов я е пребил (припомняме, че колегите му застанаха плътно зад него, а прокуратурата свали обвиненията), днес се показа изцяло натурална. Ще попитате как - ами в... натура, сиреч дибидюс.

Да, актрисата показа цялостната си анатомия, без да остави почти нищо на въображението, но не го направи с фотос, а с картина. Своя картина, на русалка - чисто г@ла, в чието лице всички познаха самата Диана.

Ясно е, че Димитрова е нарисувала себе си, а като гледаме и формата и размера на прелестите й, очевидно е рисувала съвсем реалистично. Картината предизвика взрив в нета, а загорели мераклии се изредиха да ръсят кой от кой по-цветисти коментари.

Сигурни сме, че картината няма да впечатли един мъж - Юлиан Вергов, но пък бившият любовник на Димитрова - Калин Терзийски, със сигурност ще има мокри сънища.

Знаем, че той написа книга, чиято муза бе именно актрисата и призна, че Диана така му е изпила мозъка навремето, че е бил луд полудял по нея.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
11 коментара
Клер

Клер

06.11.2023 | 18:48

Диана надигна глас, но некъдърната артистична общност скочи да защитава лекето и побойника.Повечето от тях и самият бияч имат дъщери.Да им се връща на щерките.Амин .

Отговори
7 7
Тинката

Тинката

06.11.2023 | 15:34

Той пък един уБавец ,русоляв плъх ...някой се е подиграл с него май природата,на не говорим за възпитание,култура,излъчване гнусен надут без покритие

Отговори
5 2
Веско

Веско

05.11.2023 | 15:36

То ако няма такива к учки като нея, какво ще пишат по пресата. Търси внимание жената с каквото може

Отговори
15 11
555

555

05.11.2023 | 12:32

Добре, ок, тя Диана е с леко поведение,меко казано, а тия така наречени велики мъже, какво правят при нея, Ами много просто, що пък да не се възползват, ето те са утрепките и жалките създания, а не тя.....

Отговори
35 11
Гнидата

Гнидата

05.11.2023 | 10:37

пак изпълзя, за да напомни колко е гнусна и жалка.

Отговори
26 20
Е, чак пък гнида!

Е, чак пък гнида!

06.11.2023 | 14:52

Жената е хубава, огнена, умна е, има талант (да спомена, че МАЛКО са хората, които умеят да рисуват толкова добре). Защо да не прави, това което й харесва? Който не я харесва, да не я гледа, да не се събужда в мокри сънища от мисли по нея и т.н. Хем не я харесват (мъжете), хем пишат ли пишат за нея. Хайде, успокйте се малко и оставете жената на спокойствие! А колкото до историята с Вергов, вероятно е разбрала вече, че всеки хубав мъж НЕ струва!!! А той: вероятно е разбрал, че не може просто да се отърка около жена като Диана и после да я третира като отпадък! И най-гнусното е, че все пак той е женен. А дъщеря му и Диана НЯМАТ кой знае колко голяма възрастова разлика... За другия хубавец Калин, изобщо няма да коментирам! Разбирам нравите в артистичните среди, но все пак каквото и да вършите, уважаеми звездни хора, нека не става достояние на широката публика! Все пак всичко има някакви норми на приличие.

Отговори
10 0
Карък

Карък

05.11.2023 | 09:12

В БГ простотията се уважава и тя продава.

Отговори
34 5
Коко

Коко

05.11.2023 | 08:31

Защо вергов я шамаросал , защото е дрисльо !? Все пак е жена и в любовта може да се случи всичко ! Както си поискал така е трябвало и да си тръгне ! " мъж "

Отговори
31 34
Дивана

Дивана

05.11.2023 | 08:46

Ами ако тя си е поискала, той как да отблъсне това "нещо", тя даже и от дъщеря му си поискала!!!!, така се разбра!!!! PS ..идеалисти много.....

Отговори
21 19
Не сме им светили и не може на 100%

Не сме им светили и не може на 100%

06.11.2023 | 14:59

да знаем кой от кого "си е поискал"! Но пък знаем, че се доказа, че синините на актрисата НЕ са професионален грим, както услужливо за Вергов се изказа една друга "актриса". Така че, Диана може да има степен на лудост, но не вярвам да е толкова луда, че да се претрепе сама в съблекалнята и после да съчинява истории. Фактът, че колегите й от въпросния филм мигом скочиха да защитават Вергов, говори нещо. Историята вече е стара и няма смисъл да се повтаря. Нека всяка хубава и интелигентна жена разбере от този случай, че има вероятност, мъжът който й сваля звезди, да има и други качества. И да не се впуска в сериозна връзка с човек, когото не е опознала добре!!! Както й да НЕ му вярва на 100%. Правилно номер 1.

Отговори
10 1
diana

diana

04.11.2023 | 22:46

Най-продаваният продyкт за отcлабване в света! Килограмите наистина изчезват без диeтa и споpт, резултатите са видими след седмица. Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, взех го с oтcтъпка тук:----> http://gg.gg/ketoextra

Отговори
3 32

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?