3906

След като куршумът в мозъка не я уби: На кого е благодарна Цеци Красимирова

 

При стрелбата куршумът, който уби митичния подземен бос, рикошира и се заби в главата на Цеци. Тежка хирургическа операция бе поверена в ръцете на много опитен екип, който успя да извади заседналото на 1 см от мозъка на брюнетката олово

 

 

Топ моделът Цеци Красимирова благодари на Бога, че я пази. Тя стана ревностна християнка след злополучната стрелба по приятеля й Косьо Самоковеца, който бе разстрелян малко преди Коледа през 2003 г. на оживения площад „Дам" в центъра на Амстердам, докато двамата бяха на любовен воаяж в Холандия, пише bgdnes.bg. 

 

При стрелбата куршумът, който уби митичния подземен бос, рикошира и се заби в главата на Цеци. Тежка хирургическа операция бе поверена в ръцете на много опитен екип, който успя да извади заседналото на 1 см от мозъка на брюнетката олово.

Месеци след възстановяването от тежката интервенция, в първото си интервю Цеци призна, че вярва в Бога. Вярата й я пази и до днес. Наскоро хубавицата написа пост в социалните мрежи като послание към своите виртуални авери: „Приятелю, можеш да нямаш всичко, което искаш в живота, но ако имаш вяра, си благословен. Благодарете на Бога днес за благословията, че ви пази!"

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?