46

След изневерите и сълзите: Мисис Баба свалила новото гадже в нета

На крилете на любовта се носи „Мисис Баба“ Дони Василева с новото си гадже Момчил

Новият любим на Дони е дете на български дипломати, роден в България, но целия си живот прекарва в Берлин, където живее и досега. Двамата се запознават, без да знаят нищо предварително един за друг, а Дони дори намира това за особено привлекателно.

Когато се запознават в мрежата, и двамата се крият зад псевдоними. Разговорите помежду им са интересни още от първия миг и не след дълго заменят чата в мрежата с комуникация във вайбър.

„Аз му написах: „Приятно ми е, казвам се Дони“, а той ми отговори: „Аз съм Момчил“. И така двамата повече от година се радват на прекрасно споделени отношения

Допадат си много от пръв поглед, защото ги свързват много неща, като разбиране отношение към живота, двамата са на една възраст и много добре знаят какво е минало, какво предстои, какво искат от живота в бъдеще.

„Той е толкова различен от всички мъже, които съм срещала в живота си, че не ми остави един процент съмнение. Доверието ми към него е много повече“, споделя Дони.

Когато се срещнат за първи път, Дони намира за необходимо да разкаже, че е баба на две прекрасни внучета и че е носителка на признанието Най-красива баба на България и на Вселената. Молбата й към бъдещата й половинка е само една ако се интересува от някоя подробност от миналото й да я пита нея, а не да чете преразкази, писа "Телеграф".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Т ъпанари

Т ъпанари

02.09.2022 | 21:47

Много интересно,направо да повръща човек. Тая да си разправя живота на бабите пред блока,а вие си намерете смислени новини.

Отговори
3 1
085433

085433

02.09.2022 | 21:45

Кой го интересува това? Явно тотално сте я закъсали,щом се занимавате с такива п ростотии. Наистина ставате все по-долнопробен вестник,с жалки журналисти!

Отговори
3 1

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?