4232

След изцепката с пищова: Солено наказание очаква Емрах, вижте какво СНИМКА

На записа дори се вижда как изпразва пищака и сачмите падат на земята

 

С глоба до 2500 лева може да бъде наказан и Емрах Стораро, който беше забелязан да размахва газов пистолет на обществено място.

Заедно с негов авер синът на Човека глас мята наляво и надясно новата си придобивка. На записа дори се вижда как изпразва пищака и сачмите падат на земята.

В следващо стори Емрах показва "живописната" гледка в плажен бар, където е седнал на сепаре и си е метнал пистолета на масата заедно с няколко чаши питие за разкош. С две думи, Емрах си живее мутренската идилия, пише "България днес".

БЛИЦ

Чалга певецът се фука вулгарно за това колко е тегав, но щом решава всички тези прояви да ги сподели със своите фенове в социалните мрежи, явно не осъзнава, че тази демонстрация си има последици.

Първата грешка, с която сам се простреля в крака, е, че си направи доказателство за незаконната изцепка. Чл. 60 в Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия гласи, че е забранено откритото носене на оръжие на обществени места освен при осъществяване на охранителна дейност.

Още една грешка, която прави малкият Стораро, е да покаже вида на оръжието в ръцете си. Наличието на сачми веднага показва, че опасният уред в ръцете му не е фалшив. Вероятно Емрах се е опитал да покаже, че пистолетът му е "безопасен", като е газов. За негово нещастие и пневматичните оръжия влизат в категорията на неогнестрелните такива и гореспоменатият закон си е все още в сила.

За прекрачването на закона Емрах ще трябва да плати глоба от 500 до 2500 лева. Направи ли го повторно, ще му плеснат още една, която може да стигне цели 8 бона, но и също да му се отнеме разрешителното за притежание на оръжие до 2 години, ако има такова въобще, пише showblitz.bg.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?