1939

След "Игри на волята": Вижте гаджета ли са Валери и Мирела

Любовните интриги в "Игри на волята" този сезон имаха голям дял във всички изпитания, през които участниците преминаха

Една от тях, която със сигурност успя да прикове зрителското внимание за минути, бе любовната ситуация между Валери и Мирела.

Тези дни синът на Мария Гроздева, по когото въздишат много девойки, най-накрая разкри в какви отношения е по-точно с красивата брюнетка и дали двамата имат връзка.

Е, вероятно за изненада на мнозина Мирела и Валери не са гаджета, независимо че отстрани изглеждаха по друг начин, особено в частта със свалките в стопанството. Каквото било, било, към днешна дата двамата не са нищо по-специално един за друг, а само добри приятели.

По време на купона за финала на сезон 4 на Игрите, Мирела влезе в ролята на репортер на Vbox7 и директно попита Валери: "Гаджета ли сме?", а той отвърна с: "Не".


Не е ясно дали двамата си имат гаджета, но е ясно едно - интересът е повишен на краен предел и към двамата. Танцьорката се превърна в топ инфлуенсър, а благодарение на това е затрупана от ангажименти, снимки и куп предложения за спонсорства. Плюс десетки предложения за запознаства с обожатели.

@vbox7official Мирела към Валери: Ние с теб гаджета ли сме? #vbox7 #гледайвъвvbox7 #вибокс7 #вайръл #мирела #валери #игринаволята @mirellailievaa ♬ original sound - Vbox7.com

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Задължително

Задължително

05.12.2022 | 09:40

Трябва да се пише за някакви участвали в нещо . Някакви незнай хорица . Който гледа това знае какво става другите не ги интересува тази тъпотия.

Отговори
2 0

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?