71

След "Игри на волята": Ужасна беда сполетя Алекса минути след победата

Резервата Алекса е големият победител в четвъртия сезон на "Игри на волята"! Сърбинът победи в оспорвана битка Фифо и Георги и пъзелът беше решаващият компонент.

Минути след излъчената победа Алекса преживя нещо ужасно, което му попречи да изживее докрай успеха си. 

Всички очакваха да видят какви ще са първите думи на големия победител в социалните мрежи. Това няма как да се получи, тъй като профилът му е недостъпен. "За съжаление тази страница не е налична. Връзката, която сте последвали, може би е прекъсната или страницата е премахната", е съобщението, което ни посреща в профила на Алекса в Instagram.

Подобна съдба имаше и Виктория Капитонова, когато спечели "Ергенът" - тя дълго време нямаше достъп до профилите си в Instagram и всеки нов такъв беше отново и отново докладван и блокиран от платформата.

Трябва да признаем, че Алекса не беше от най-харесваните участници и тази негова онлайн липса не ни изненадва.  Друга е версията на половинката му обаче. В стори Елица споделя, че огромният интерес и множеството посещения на профила на Алекса е направил така, че той да е временно недостъпен.

Останалите финалисти, Георги и Фифо, които се бориха до последно с Алекса, приеха загубата изключително мъжки. В профила си в Instagram Георги благодари на всички за подкрепата. "Показах и се разкрих изцяло във формата. Няма как да не съм доволен", написа той. Филип от своя страна засега не е пуснал онлайн коментар на случилото се, но на финала видяхме, че поздрави опонента си, макар че трудно криеше разочарованието си, пише show.blitz.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Ураааа

Ураааа

01.12.2022 | 08:09

Това свърши вече няма да ни тормозят с новини за тези.

Отговори
2 0
Елица-Кобилица

Елица-Кобилица

30.11.2022 | 20:46

Тая Елица-Кобилица много си е повярвала. "Друга е версията на половинката му обаче. В стори Елица споделя, че огромният интерес и множеството посещения на профила на Алекса е направил така, че той да е временно недостъпен." Шматка проста, отвори си устата и стане течение.

Отговори
5 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?