49
Следвайте ни

След "Игри на волята": Паулина проговори за флиртовете си с участници СНИМКИ

viber icon

"Ако исках да използвам женския си чар и да флиртувам с мъжете, щеше да е друго. Имах приятелски отношения с абсолютно всички". Така Паулина, която се класира на почетното трето място в "Игри на волята", отговори на обвиненията, че флиртува с мъжете, за да върви напред заедно с тях. Е

Певицата, която е наполовина българка, наполовина полякиня, беше на секунди от това да се класира в следващия етап от финала, който в крайна сметка беше спечелен от ултрамаратонеца Андрей.

"Чувствам се превъзходно. Последните дни и седмици бяха много натоварени за мен. Не очаквах, че ще стигна толкова далеч. Просто не исках да отпадам първа", разказа Паулина в ефира на Нова телевизия.

"Исках да видя доколко съм способна. Не очаквах да съм наравно с професионални спортисти, но стигайки до финала, 10 секунди ме разделиха да стигна до следващия етап. Искрено се надявам участието ми, както и участието на всички, да е дало пример на хората за това, че когато някой иска нещо много силно, то ще се случи.

Мнозинството казваше, че съм човек със свръхвисоко самочувствие. Да, така е и мисля, че всеки би трябвало да има такова, пожелавам го на всеки. Откакто съм извън Игрите избягвам да чета коментари, по-скоро ми беше неприятно, когато получавах лични съобщения, защото те бяха наистина брутални. И излиза, че моите близки се оказаха по-засегнати от това, което се пише, отколкото аз".

За Паулина Горанов най-важната оценка в живота е тази, която й дава баща й. Именно той е коректива, който тя следва още от ранните си детски години, когато обаче не винаги е била достатъчно щастлива в личен план.

"Със сигурност цял живот се опитвам да правя нещата така, че татко да ме оцени. Неговата дума е много тежка за мен. Моментът, в който поех ангажимент да се грижа сама за болния си дядо, който беше болен от рак, в последните му дни, беше това, което накара баща ми да започне да ме възприема като голям човек, като човек, на когото може да се довери. Преди това ме възприемаше като дете, като неговото малко момиченце. Трагедията в нашето семейство всъщност сътвори една много различна връзка между мен и него", споделя Поли.

 

Извън участието й в екстремния формат, както е известно, Паулина се занимава с музика. "Желанието ми да се занимавам с музика е от съвсем малка. Обичам да пея, да танцувам и да рисувам. Но съзнавам, че е много трудно, защото музиката в днешно време много рядко носи достатъчни доходи".

"Най-ценното в България са хората, тази топлина, която аз в Полша не съм получила. Не съм имала възможност като малка да се докосвам толкова много до българската култура за съжаление. А когато отидох за първи път до Седемте рилски езера, до Белоградчик, просто останах без думи. 

От "Игри на волята" научих, че когато искам - мога. Най-ценното нещо е да научиш на какво и на колко си способен. Това е "Игри на волята", пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Жената си е жена

Жената си е жена

07.12.2021 | 16:59

Страхотна игра! Абсолютно си е способна.Поздравления!Много силна!Мъжко момиче!

Отговори
3 0
LeoTigre

LeoTigre

06.12.2021 | 12:06

Тая Паулина постоянно се навърташе около повечето мъже с едничката цел да върви напред, защото тя сама не е в състояние да се класира. Това е факт! Освен това постъпи много долно и неспортсменски спрямо Борис! Не ѝ прави чест!!!

Отговори
9 15
Глупости

Глупости

06.12.2021 | 19:49

Изобщо не е постъпил долно,каквото си е спечелила си го използва,защо иначе печелиш грошове и предимства ,като ще си ги държиш и..... хайде, хайде :сто хиляди са си сто хиляди ..

Отговори
8 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?