49

След "Игри на волята": Отмъкнаха голямата награда от Касим и я връчиха на друг участник

Повечето от участниците от тазгодишния сезон на "Игри на волята" запазиха приятелски отношения след края на снимките. Те често се забавляват заедно, а по традиция се събират всяка вечер, за да гледат заедно епизодите на шоуто. Преди броени дни голяма част от най-хитовите участници си спретнаха голям купон в актуална дискотека в Студентски град на участието на Галин.

В клуба заедно пристигнаха Цветан, Велислава, Ралица, Лефтеров, Гайтанов, Михаела, Зори, Фейгин и Касим. Изненадващо към тях се присъединиха Елизабет и Габриела от миналия сезон на предаването. Оказа се, че всички те са почитатели на Галин, който не спря да го поздравява цяла вечер, а след края на участието си се присъедини към тяхното ВИП сепаре за няколко наздравици.

Гвоздеят на вечерта се оказа "царят на пъзелите" Касим. Галин по традиция избира няколко момчета и момичета, които качва на сцената да танцуват и накрая обявява победител, на който лично дава 100 лв. Този път под прицела му попадна Касим, който се раздаде на макс на сцената и показа завидни танцувални умения. Галин даде парите на друг, но пък Касим получи безплатна бутулка алкохол за компанията си, тъй като талантът му трябваше да бъде възнаграден.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Тони

Тони

15.10.2022 | 12:28

Да се смееш ли, да плачеш ли - що за глупави статии пишете ?

Отговори
5 0
Заратустра

Заратустра

14.10.2022 | 18:56

Марица, на безсмислеността царица! ОТВРАТ СТЕ!!!

Отговори
7 2
Анонимен

Анонимен

14.10.2022 | 14:35

Супер безмислена статия

Отговори
13 2
Сексманяк

Сексманяк

14.10.2022 | 08:30

Тоя Касим,е егати плюнката.Един такъв,безличен и слабохарактерен.Във цялото риалити по-силно те и мотивирани участници,трябваше да го дърпат и бутат за да не изостават.Тоя дребен и невзрачен индивид Касим скъси живота на останалите и те похабиха повече сили и заради него няма достоен победител. С тоя ако попадна на необитаем остров,ще му прережа гърлото на минутата,за да не ми яде от храната,а тялото му ще използвам за примамка,за улов на сухоземни в водни месоядни.За друго не става тоя дребен гном.

Отговори
9 20
Новина за

Новина за

13.10.2022 | 13:47

Тъп-----анари учатвли в някаква помия задръстени зрители без мозък.

Отговори
22 12

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?