2374
Следвайте ни

След "Игри на волята": Няма да повярвате как се промени Елизабет СНИМКИ/ВИДЕО

viber icon

Може да звучи клиширано, но си е самата истина - Елизабет не спечели "Игри на волята", но спечели сърцата на хората. Всъщност нашият разговор с нея го потвърди. Елизабет ни сподели, че когато е започнало риалити шоуто, тя е имала едва 3000 последователи в Instagram. Знаете ли колко са днес? Близо 85 хиляди!

 

Но, докато гледахме Елизабет в Игрите, я виждахме в светлината на борбен участник, когото условията често принуждаваха да изглежда по доста скромен начин, а истината е, че тя е истинска красавица и за това се убеждаваме в профилите ѝ онлайн.

Елизабет реши да да промени и малко визията си, като внесе нов детайл в прическата - направи си бретон. Нещо повече - вече е и с къдрици:

 

Иначе самата Елизабет ще бъде част от онлайн риалити, стана ясно преди дни. В него ще се включи и Морунов, обявиха още от организаторите. 

Самата Елизабет продължава да се занимава с онова, което правеше и преди "Игри на волята". Тя е треньор по акробатика на дечица. Тя често публикува сторита с прогреса на възпитаниците си и се вижда, че доста обича работата си. 

Иначе от снимките ѝ в Instagram виждаме, че Елизабет продължава да поддържа контакти с другите участници. Както писахме по-рано, тя беше част от звездната компания, изгледала заедно финала на Игрите, но по-късно качи и друга снимка от друго събиране. "Наздраве за нашето приятелство", написа Елизабет под снимката:

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Ти си грозна

Ти си грозна

11.12.2021 | 03:46

Ти си грозна. Защо трябва само да се хейти?

Отговори
1 0
Инстаграм

Инстаграм

09.12.2021 | 11:42

е като секта. "Последователи" ли? Моля? Страшна тъпотия. А иначе тя е грозновата, малко по-хубава е от Бакалова. Ама малко.

Отговори
9 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?