49

След "Игри на волята": Кристиан Кирилов заби ножа на Денислава, обвини я в лъжа

Бившият на Денислава от "Игри на волята" - Кристиан Кирилов уличи красавицата в лъжа.

Във видео в социалните мрежи Кристиан категорично заяви, че твърденията на Дени, че щял да й предложи брак в предаването са категорично лъжа. В подкаст тя благодари на Мартин, че я отстранил преди финалната част именно заради срещата с бившия, която щяла да се случи в последната среща с водещата Ралица. 

"Няма как, след като си бил с някой един месец, да говорим за връзки и отношения, които се градят с години. Такива неща като бракове и по-сериозни неща се случват вследствие на опознаване, така че звучи нелепо и безумно да предлагам брак. Никога не съм имал намерение да й предлагам", казва Митака от "София ден и нощ". 

Както е известно Кристиан сложи край на брака си с певицата Джулия заради Денислава. Двамата са имали отношения преди тя да влезе в "Игри на волята". 

Последната оцеляла жена в Игрите сподели, че съжалява за връзката си с Кристиан Кирилов и разкри, че се е извинила на поп-фолк певицата Джулия за всичко, което се е случило, пише novini.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ха ха ха

ха ха ха

05.12.2023 | 13:13

Тези и двамцата са златорърсачи та затова не им се е получило заедно.

Отговори
3 0
6789

6789

05.12.2023 | 12:30

Най-отвратителните жени!!! Злоба, злоба… явно са безкрайно нещастни в живота си! Змията в агонията си хапе наред! Нещастници!

Отговори
5 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?