1939

След "Игри на волята": Исполинът Цветан Петров е бил пребит от...

Един от участниците в „Игри на волята“, който караше дамите пред екрана да тръпнат от вълнение, напусна формата

Исполинът Цветан Петров, е бил пребит от тумба роми в София. Цецо се озовал в центъра на циганския въргал след нелеп инцидент със счупена каруца и избягал кон.

Случката се разиграла през юни 2018 на столичния булевард „Владимир Вазов", когато впрегнат кон успява да се откъсне от впряга и, бягайки по булеварда, се удря в спрелия на червен светофар автомобил на Цветан.

При разпрата, възникнала след инцидента, той бил нападнат от каруцаря и негови роднини, а видео от мелето още обикаля интернет, пише Телеграф.

„Видях как кон с част от каруца тича към нас. Не можех да дам назад, защото имаше коли. Конят мина покрай колата ми и частта от каруцата се удари в предницата на автомобила, счупи бронята, огъна калника и строши фара. Търсих човекът, който трябва да води коня. Видях го като се задаваше от бул. Владимир Вазов“. Опитах се да го спра, за да му разкажа какво се е случило и да извикаме КАТ."

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Фалшиви новини.

Фалшиви новини.

27.10.2022 | 07:17

Много подли сте от Марица!

Отговори
2 0
Цецо змея

Цецо змея

27.10.2022 | 05:31

Този мърсол не само беше бит,но и го нагъзиха.От тогава ежедневно си разтваря задните бузи за престиж

Отговори
2 0
Лъжете

Лъжете

26.10.2022 | 21:51

И къде е видеото, докажете?

Отговори
2 0
Бръмчалка

Бръмчалка

25.10.2022 | 22:19

Кой и от кви игри . Само разни непознати човечета в сектор за хай лайфа. Нещо за някоя нова книга , албум , изложба ,концерт . Това е хай лайф за мен и интересни новини и за артисти ,певци , писатели.Не за чалгари и някакви човечета от тъ...пи реалити формати.

Отговори
23 2

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?