965

След "Игри на волята": Генчо побесня сериозно, вижте причината

Един от най-силните участници в последния сезон на приключенското риалити излезе от кожата си заради неприятна ситуация

Генчо от "Игри на волята" се вбеси на гледка, която побърза да сподели с последователите си в социалните мрежи. Централно място във видеото заема българската природа, а това, което се случва, възмути мнозина.

Миналият уикенд риалити звездата явно се е отдал на разходки на чист въздух сред природата, пише show.blitz.bg. И за неговата неприятна изненада, попаднал на гледка, която със сигурност няма да ви хареса.

Изглежда, че отрязаните дървета не са се отразили никак добре на Генчо, който не спести възмущението си в профила си. "Не знам какво ѝ е на тази дървесина. Болна ли е, суха ли е... не мога да схвана как точно са болни, сухи, какво и ме било на тези дървета, защо им е това съдбата... не ми е ясно???", пита се той.

За каква сеч става въпрос, не е ясно, но Генчо е споделял десетки пъти, че за него природата и грижата за нея е от първостепенно значение.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Димитър Ангелов

Димитър Ангелов

13.01.2023 | 09:27

Подкрепям го напълно. Ядосвам се как режат дървета безразборно за пусти пари. Не мислят след време какво ще стане с нас като останем на голи поляни.

Отговори
10 0

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?