49

След "Игри на волята": Алекса се разпищоли, насади на пачи яйца Елица

След победата на сърбина Алекса в "Игри на волята", обичайно и родните му медии се поинтересуваха от неговата личност. Пред UNA TV победителят заяви, че не разбира как така българите са позволили сърбин да победи и да спечели парите. 

Всъщност Алекса забрави, че скромността краси човека и се изфука с цял арсенал от качества, които според него са му осигурили превъзходството над другите в Игрите.

Сръбският шампион по борба обясни как е грабнал голямата награда от 100 бона, като разказа набързо елементите на играта и сподели, че е бил добър и на Арената, и в социалната игра, но и в елементите на прецизност, баланс и разбира се - в пъзела.

Сръбската медия нарича "Игри на волята" най-популярното, най-гледаното и най-трудното българско риалити", което прави гордостта на западните ни съседи още по-голяма. 

"Не съм мислил, че ще съм този, който ще стигне до финала и ще победи", сподели пред UNA TV Алекса.

Борецът разказа и за изпитанията на т.нар. Обиталище, където със седмици е бил под звездите и без каквато и да е храна. С влизането му в племето на Супергероите не станало по-лесно, твърди Алекса, защото там заварил коалиции.

Алекса сподели, че не му е било лесно и с българския, но в крайна сметка се е наложил като лидер в племето, който е влияел на това кой за кого да гласува. 

Що се отнася до голямата награда, Алекса и пред сръбските журналисти каза - Елица е тази, която ще реши какво ще се случи с парите. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Юнита

Юнита

11.12.2022 | 13:34

Алекса браво за това че спечели ти го заслужаваш.Пожелавам ви с Елица много успех и щастлив семеен живот и дано имате детенце , даже и две , три не дай си боже и четири

Отговори
5 2
Баба Вуна

Баба Вуна

11.12.2022 | 13:33

Сърбин,пионка много странно,няма как да се случи.Дерзай Алекса,каквото и да се пише за теб.Който може ще прецени,който не си е за него.Няма как българин да хареса,който и да е съсед,камо ли сърбин.Бързо забравят ,и плюят,а колко са слушали тяхната музика,сега не могат да си признаят,явно се срамуват.Тяхна воля.Бъди все така откровен и прям,качество непознато за нашенци.

Отговори
7 3
Бай Булгар

Бай Булгар

11.12.2022 | 13:22

'Щото се навеждате на всякакви чужденци, а не уважавате България, гниди!

Отговори
4 4
Велизар

Велизар

10.12.2022 | 12:50

Той не е виновен!Българският сценарий е такъв!Той е само пионка!

Отговори
12 5
Един

Един

10.12.2022 | 07:24

Дайте му наградата и догодина

Отговори
12 4
Дочев

Дочев

10.12.2022 | 01:55

Така се прави

Отговори
9 3

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?